SERVICES

ADVIES OP (JOUW) MAAT

Wij hebben diverse tools om sporters optimaal uit te kunnen rusten. Ga je voor hardlopen? Vind de beste schoenfit met de DAKA Feet-ID. Ga je op wintersport en wil je veilig de piste af? Laat je dan adviseren over de ideale wintersportschoen met de 3D-Voetscan of laat jouw uitrusting onderhouden met de wax- en slijpservice. Ga je voor een onhoudbare service op de tennisbaan? Laat je racket bespannen!

FEET-ID

Ben jij toe aan nieuwe, comfortabele hardloopschoenen én wil jij meer dan alleen mondeling advies van onze running specialisten? Dat kan! Meerdere DAKA filialen beschikken over de DAKA Feet-ID: dé gepersonaliseerde oplossing voor alle hardlopers!

De DAKA Feet-ID verzamelt alle gegevens voor het beste en persoonlijke advies op maat. De Feet-ID is een scanmodel met een statische en dynamische voetanalyse in één. De scan analyseert de voet, terwijl de loopanalyse met behulp van de geavanceerde drukplaattechnologie laat zien waar drukpunten zich bevinden. Natuurlijk wordt de scan uitgevoerd onder begeleiding van een ervaren DAKA running specialist. Zo ontvang jij altijd het beste advies op maat! Meer tips voor het vinden van de juiste hardloopschoen? Hier lees je meer.

De Feet-ID is geheel gratis en vrijblijvend!

 

FEET-ID IN ACTIE

3D-VOETSCAN

Wij zijn de trotse eigenaar van de DAKA 3D-Voetscan. De scan helpt ons én jou met het aanmeten van de perfecte ski- of snowboardschoen. Pijnlijke voeten, tintelende tenen of andere klachten na een tijd op de piste. Herken je dit? Dan ski of snowboard je waarschijnlijk op een schoen die niet goed past.

Het aanmeten van een ski- of snowboardschoen is maatwerk, het hele plaatje moet kloppen. Bij DAKA ben je aan het juiste adres voor het vinden van de ultieme ski- of snowboardschoen! Hier lees je meer over de 3D-Voetscan.

De 3D-Voetscan is geheel gratis en vrijblijvend

 

3D-VOETSCAN IN ACTIE

SKI BOOTFITTING 

Heb jij soms last van skischoenen die net niet goed passen, waardoor jij niet optimaal kan genieten van jouw wintersport? Bij DAKA gaan we voor de beste pasvorm en maximaal draagcomfort. Daarom bieden we in veel van onze winkels Ski Bootfitting aan, zodat jij gaat voor de perfecte fit. 

Na de 3D-Voetscan wordt de schoen voor jou op maat gevormd, zodat deze precies aansluit op de vorm van jouw voet. Hierdoor heb jij een schoen die precies bij jou past, zodat jij zonder enige moeite de piste af gaat! 

 

SKI BOOTFITTING IN ACTIE

SLIJP- EN WAXSERVICE

Het is belangrijk om je ski’s of snowboard minimaal één keer per seizoen te (laten) onderhouden. Een goed onderhouden ski of snowboard glijdt en draait namelijk beter én snijdt effectiever door harde sneeuw. Bij DAKA kun je terecht voor een professionele wax- en slijpservice. Ga voor een ultieme wintersportbeleving!

Wil je meer weten of het belang van goed onderhoud? Meer informatie over het onderhouden van je wintersportmateriaal lees je hier in onze blogpost.

 

DE SLIJP- EN WAXSERVICE IN ACTIE

SKI- EN SNOWBOARD AFSTELSERVICE

Ga jij op wintersport en wil jij veilig de mooiste pistes af? Laat door DAKA je ski of snowboard afstellen naar jouw wensen en haal het maximale uit je materiaal!
Wil jij meer weten over het vinden van een ski- of snowboardschoen op maat? Hier lees je meer.

 

RACKET BESPANNEN

Een soepele of een stugge snaar, het kan het verschil maken tussen winst of verlies. Is jouw tennis- of squashracket toe aan een nieuwe bespanning? Bij DAKA ontvang je advies op maat en wordt jouw racket aan de hand van de nieuwste apparatuur vakkundig met de juiste snaar bespannen. Of je nu gaat voor een stabiele backhand of voor de onhoudbare service, het begint allemaal bij de juiste uitrusting. Wil je meer weten? Hier lees je meer over een nieuwe bespanning en grip. Of wil je weten hoe je een tennisracket kiest dat bij jou past? Dat lees je hier.

HOCKEY- OF TENNISGRIP VERVANGEN

Wist je dat je jouw grip het beste om de drie maanden kunt vervangen? Dit is niet zomaar, want naast slijtage kunnen er ook bacteriën op een grip ontstaan. Je kunt er ook voor kiezen om een nieuwe basisgrip over de oude heen te wikkelen. Voordeel hiervan is dat je grip dan dikker is en schokken en klappen tijdens het spel dus beter gedempt kunnen worden. Is je hockey- of tennisgrip aan vernieuwing toe? Wij vervangen deze voor jou! Meer weten over het belang van een nieuwe grip? Lees hier verder.

 

HOCKEY SLAGKOOI

Kom langs in één van onze DAKA filialen en onze specialisten voorzien jou graag van een passend advies. Probeer de verschillende hockeysticks meteen uit in de slagkooi en test welke stick jou het beste past. Sla, dribbel en push met elke stick en laat je adviseren door onze hockey specialisten. Zo wordt het uitzoeken van jouw nieuwe aanwinst een fluitje van een cent! Benieuwd welke hockeystick bij jou past? Hier lees je meer.

 

VOETBAL PANNAKOOI

Ga jij voor Nike, adidas of Puma? Test de voetbalschoenen uit de uitgebreide collectie in onze pannakooi. Op dit veldje ervaar je hoe het balcontact is en voel je hoe een schot aanvoelt. Maak de juiste keuze en domineer vervolgens het seizoen. Meer weten? Zo vind je een voetbalschoen die bij jou past.