Filteren
Bekijken als
Switch view
Switch view

Items 1-48 van 103

Pagina
per pagina

103 producten

Filteren
Bekijken als
Switch view
Switch view

Items 1-48 van 103

Pagina
per pagina

Hardloopschoenen

HARDLOOPSCHOENEN DAMES ONLINE SHOP

Wist je dat je tijdens het hardlopen bij elke landing tot wel drie keer je eigen lichaamsgewicht opvangt? Een goede hardloopschoen is dus belangrijk om plezierig en blessurevrij te kunnen lopen. Natuurlijk is een passende schoen afhankelijk van jouw wensen: ga jij voor prestatielopen, of ga je recreatief aan de slag? Bij DAKA vind je hardloopschoenen passend bij jouw doelen.

WELKE HARDLOOPSCHOEN PAST BIJ MIJ?

Een goede hardloopschoen kenmerkt zich doorgaans door 4 elementen: de pasvorm, stevigheid, afwikkeling en schokdemping. Elke voet is anders en daarom is het belangrijk om goed te onderzoeken welke hardloopschoen bij jou past. Wat het beste bij jou past, is onder andere afhankelijk van de manier van lopen en de stand van jouw voeten. Meer informatie over het vinden van de juiste hardloopschoen vind je hier.

DAKA FEET-ID

Met de DAKA Feet ID wordt er een analyse gemaakt van jouw voeten, om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren over de juiste hardloopschoenen. Vervolgens kun je de schoenen meteen uitproberen op onze loopstrook. Lees hier meer over DAKA Feet-ID.

RUIM ASSORTIMENT

Of je nu gaat voor 42 kilometer in 3 uur of 100 meter in 12 seconden, het begint allemaal bij de juiste uitrusting. Bekijk de gehele collectie online en bestel eenvoudig en snel. Kom je liever langs in één van onze winkels? Ook dan staan wij voor je klaar!

Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen