Welkom op de website van Daka, jouw sportspecialist!

Daka en Wim Jaquet hebben de krachten gebundeld. Wim Jaquet Sports zal verder gaan als Daka Amersfoort. De website van Wim Jaquet is niet meer bereikbaar.
Meer informatie

Heren Trainingspakken

Trainingspakken Heren

De Daka heren sportkleding collectie is enorm uitgebreid en bevat ook een assortiment heren trainingspakken. De online trainingspakken collectie van Daka is uitgebreid en gericht op vele sporten. De mooie heren trainingspakken collectie bestaat uit verschillende topmerken. Shop Adidas trainingspakkenHummel trainingspakken of Nike trainingspakken. Bekijk alle heren trainingspakken en bestel jouw heren trainingspak online in de trainingspakken webshop van Daka.

Compleet pak om te trainen

Zoek je een broek en jack om comfortabel te kunnen lopen of ben je op zoek naar het trainingspak van jouw favoriete voetbalclub? Op deze pagina vind je heren trainingspakken die geschikt zijn voor diverse sporten. We bieden trainingspakken aan in diverse kleuren. Je kunt eenvoudig jouw favoriete kleur vinden door een kleur te kiezen aan de linkerzijde van deze pagina. Als je een trainingspak zoekt die specifiek geschikt is voor een sport, bekijk dan eens de trainingspakken die geschikt zijn voor tennis, voetbal of hockey.