Filteren
Bekijken als
Switch view
Switch view

Items 1-48 van 324

Pagina
per pagina

324 producten

Filteren
Bekijken als
Switch view
Switch view

Items 1-48 van 324

Pagina
per pagina

Hockeysticks

HOCKEYSTICK ONLINE SHOP

Een nieuwe hockeystick kiezen: voor veel hockeyers hét moment om naar uit te kijken! Toch is dit makkelijker gezegd dan gedaan. Zo veel mogelijkheden, maar waar moet je beginnen? Bij DAKA vind je een ruim assortiment aan hockeysticks in alle vormen en maten.

HET VINDEN VAN DE PERFECTE HOCKEYSTICK

Elke hockeystick beschikt over eigen kenmerken en specificaties. Ga jij voor een mooie 50/50 verhouding en de ultieme balans tussen kracht en controle? Of voor het verbeteren van techniek met een hoger percentage fiberglas? Waar je ook voor gaat, met een passende hockeystick haal jij alles uit het spel. Hier lees je meer over het vinden van een passende hockeystick.

Ben je een ervaren hockeyer en ga jij voor een Low Bow stick, of ben je nieuw in het spelletje en ga jij voor vertrouwen en stabiliteit met een Standaard of Mid Bow stick? Uiteindelijk gaat het om het vinden van de perfecte match, passend bij jouw doelen en speelwijze.

HOCKEYGRIP VERVANGSERVICE

Wist je dat jij jouw hockeygrip het beste om de drie maanden kunt vervangen? Dit is niet zomaar, want naast slijtage kunnen er ook bacteriën op een grip ontstaan. Je kunt er ook voor kiezen om een nieuwe basisgrip over de oude heen te wikkelen. Het voordeel hiervan is dat je grip dan dikker is en schokken en klappen tijdens het spel beter gedempt kunnen worden. Is je grip aan vernieuwing toe? Wij vervangen deze voor jou!

RUIM ASSORTIMENT

Ga voor topmerken als adidas, Brabo, Dita, Grays, The Indian Maharadja, Osaka, Princess en nog veel meer. Of je nu gaat voor de lange scoop of voor een hoge handelingssnelheid, het begint allemaal bij de juiste uitrusting. Bekijk de gehele collectie online en bestel eenvoudig en snel. Kom je liever langs in één van onze winkels? Ook dan staan wij voor je klaar!

Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen