Filteren
Bekijken als
Switch view
Switch view

Items 1-48 van 944

Pagina
per pagina

944 producten

Filteren
Bekijken als
Switch view
Switch view

Items 1-48 van 944

Pagina
per pagina

Tennis

KORTE GESCHIEDENIS OVER TENNIS

Tennis is een populaire en één van de bekendste balsporten. Het is afgeleid van een ander oud spel. In de 11de eeuw heette het namelijk ‘Jeu de Paume’. Dat werd in Frankrijk gespeeld. In de eeuwen daarna werd de sport steeds populairder, ook in Europa. Het spel zoals je het nu speelt, is in 1873 ontstaan en kreeg uiteindelijk de huidige naam. Vier jaar later startte het eerste tenniskampioenschap in Engeland: Wimbledon. Dat toernooi werd in 1996 door Richard Krajicek gewonnen. Als liefhebber zul je dit vast wel weten. Maar als je jouw carrière wilt starten, is het goed om de basis van de sport te kennen. De baan naar succes ligt voor je open, dus ga ervoor!

WAT NEEM JE MEE NAAR DE TENNISBAAN?

Bij DAKA vind je de beste materialen om alles uit jouw tenniscarrière te halen. De balsport wordt sinds 1500 gespeeld met een tennisbal en een tennisracket . Deze items moet je sowieso meenemen naar de baan. De keuze voor een bal is minder moeilijk dan voor een racket. Dat heeft te maken met wat voor type tennisser je bent en waar je gaat spelen. Diverse topmerken, waaronder Babolat en Head en Wilson, hebben rackets ontworpen die bij jouw tennisstijl passen. Ook is het kopen van een tennistas een goede keuze. Zo berg je jouw tennisspullen veilig op en neem je ze overal mee naartoe.

KIES JOUW TENNISOUTFIT

Wist je dat tennis vroeger in witte kleding werd gespeeld? Dat is nu wel anders. Daarom hebben wij bij DAKA Sport & Lifestyle verschillende soorten tenniskleding. Ga je net als Serena Williams of Rafael Nadal voor een sportieve look van Nike? Ga je voor retrostijl met Björn Borg of ga je liever voor trendy met Sjeng Sports? Kies zelf hoe jij de baan op loopt. Om daar gelijk op in te springen: op wat voor soort ondergrond ga je tennissen? Er zit een groot verschil in tennisschoenen voor gravel, gras en hardcourt. Slecht weer? Train of speel je binnen? Elke schoen is weer geschikt voor een andere ondergrond. Kortom, je kunt pas echt goed beginnen aan de game als je de juiste set en match met jouw kleding en schoenen hebt! Waar ga jij voor?

EXTRA TENNISSERVICE BIJ DAKA

Ben je al overtuigd dat DAKA de winkel is waar jij moet zijn als het om tennis gaat? Mooi, want we bieden extra services voor optimaal gemak. Onze specialisten staan voor je klaar om je racket te bespannen of je grip te vervangen. Zo tennis je nog langer door met jouw favoriete racket zonder dat je een nieuwe hoeft te kopen. Ga naar een DAKA-winkel bij jou in de buurt en wij helpen jou verder!

Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen