Filteren
Bekijken als
Switch view
Switch view

9 producten

per pagina

9 producten

Filteren
Bekijken als
Switch view
Switch view

9 producten

per pagina

Hardloopschoenen

HARDLOOPSCHOENEN KIDS ONLINE SHOP

Wist je dat je tijdens het hardlopen bij elke landing tot wel drie keer je eigen lichaamsgewicht opvangt? Een goede hardloopschoen is dus belangrijk om plezierig en blessurevrij te kunnen lopen. Ook voor de jonge sporters onder ons!

WELKE HARDLOOPSCHOEN PAST BIJ MIJ?

Een goede hardloopschoen kenmerkt zich doorgaans door 4 elementen: de pasvorm, stevigheid, afwikkeling en schokdemping. Elke voet is anders en daarom is het belangrijk om goed te onderzoeken welke hardloopschoen bij jou past. Wat het beste bij jou past, is onder andere afhankelijk van de manier van lopen en de stand van jouw voeten. Meer informatie over het vinden van de juiste hardloopschoen vind je hier.

DAKA FEET-ID

Met de DAKA Feet-ID wordt er een analyse gemaakt van jouw voeten, om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren over de juiste hardloopschoenen. Vervolgens kun je de schoenen meteen uitproberen op onze loopstrook. Lees hier meer over DAKA Feet-ID.

RUIM ASSORTIMENT

Een ruim assortiment aan hardloopschoenen voor kids vind je bij DAKA. Of je nu gaat voor 42 kilometer in 3 uur of 100 meter in 12 seconden, het begint allemaal bij de juiste uitrusting. Bekijk de gehele collectie online en bestel eenvoudig en snel. Kom je liever langs in één van onze winkels? Ook dan staan wij voor je klaar!

Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen