Filteren
Bekijken als
Switch view
Switch view

Items 1-48 van 90

Pagina
per pagina

90 producten

Filteren
Bekijken als
Switch view
Switch view

Items 1-48 van 90

Pagina
per pagina

Tennisschoenen

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN VAN TENNISSCHOENEN

De juiste tennisschoenen zijn net zo belangrijk als het tennisracket. Zo ben je op tijd bij de bal en heb je de juiste balans bij het terugslaan. Je moet dus wendbaar zijn, ook om blessures te voorkomen. Dus is het kiezen van het juiste schoenenset een grondige klus. Bij DAKA helpen we je er stapsgewijs doorheen. Hoe meer je over de tennisbaan sprint, springt en slidet, hoe sterker je in jouw schoenen moet staan. Ook de demping is belangrijk. Zo wordt jouw reactietijd nog beter. Daar spelen de flexibiliteit, grip en het gewicht van de schoen ook een belangrijke rol in. Als laatste is natuurlijk de ondergrond belangrijk. Tennisschoenen voor gravel hebben een ander profiel dan voor kunstgras,  hardcourt of tapijt.

TENNISSCHOENEN VOOR DAMES EN MEER

Bij DAKA hebben we een groot assortiment aan tennisschoenen voor dames, heren en kinderen. Van groot naar klein, van smal naar breed en van retro tot kleurrijk; je vindt bij ons de schoen die bij jouw voet past. Heb je nog specifieke eisen? Je hebt varianten die luchtdoorlatend zijn of een waterafstotende laag hebben. Sommige tennisschoenen voor kinderen hebben ook deze eigenschappen, maar hebben vaak een universele pasvorm. Waar let je als laatste op? Dat het paar schoenen past bij jouw tenniskleding. Het moet natuurlijk een set zijn die matcht. Zo sta je altijd goed op beeld vastgelegd.

TENNISSCHOENEN KOPEN: MERK EN ADVIES

Speel jij het beste tennis op trendy tennisschoenen van Nike? Of kies je voor snelheid en grip met tennisschoenen van ASICS? Naast deze merken heb je ook nog keuze uit K-Swiss, adidas en Babolat. Waar jij ook voor gaat; ze hebben allemaal hun unieke uitstraling, pasvorm en eigenschappen. Een tennisschoen kopen op merkvoorkeur is een goede optie als ze precies jouw maat hebben. En ze natuurlijk vertrouwd voelen als je tennist. Heb je meer hulp nodig? Dan helpt onze tennisspecialist in een van onze DAKA-winkels jou graag verder. Lees anders het blog 'Nieuwe tennisschoenen: waar moet je op letten?´.

Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen