DAKA.nl gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze cookies pagina
Zoek naar producten...
Pagina terug

Bij DAKA staan wij graag voor je klaar. In onze winkels zijn er verschillende services beschikbaar waarover we je graag meer vertellen.

Klik hier en bekijk alle filialen en beschikbare services.DAKA FEET ID

Laat je voeten opmeten en hiermee verzamelen we alle gegevens om jou te helpen de perfecte schoen te vinden die past bij al je doelen. Wij laten jou staan op onze 3D scan met je sokken aan en jou voeten worden gescand en gemeten. Alle drukpunten worden getoond en we kunnen exact zien waar de aandachtspunten liggen bij jou. Vervolgens weten wij wat de perfecte keuze zou zijn en helpen wij al jou sportdoelen te behalen. Na de DAKA Feet ID, geven wij jou het beste advies. Vervolgens test jij de schoenen op onze Running Testzone en ervaar wat de beste schoen voor jou is en behaal al je gestelde doelen. 

undefined


Vervangen hockey-/tennisgrip

Is de grip van jouw tennisracket of hockeystick toe aan vervanging? Dat regelen wij voor je! Als DAKA zijnde vervangen wij je gripjes en leggen deze ook nog voor je. Laat je adviseren in de dikte van het grip of aan de behoefte aan een overgrip of een zeem. Bij DAKA is dit één en al service zodat jij beter kan genieten van je sporttijd! 

undefined


HOCKEY TRY & BUY

Op zoek naar een nieuwe hockeystick, maar twijfelend welke nou de juiste voor is? DAKA biedt de oplossing! Test onze volledige collectie op de try & buy veldjes. Sla, dribbel en push met elke stick en laat je goed adviseren door onze experts in de zoektocht naar de juiste stick. Ervaar wat welke stick doet en loop weg met de perfecte stick voor jouw spel! 

undefined


VOETBAL PANNAKOOI

Wordt het Nike, adidas of Puma? Test de voetbalschoenen uit onze uitgebreide collectie in onze pannakooi. Op dit veldje ervaar je hoe het balcontact is en voel je hoe een schot aanvoelt. Maak de juiste keuze en domineer vervolgens het seizoen. 

undefined


RACKET BESPANNING

Een soepele of een stugge snaar, het kan het verschil maken tussen winst of verlies. Welke bespanning kies jij en naar welk bespanningspatroon gaat jouw voorkeur uit? Laat je adviseren en laat je tennis- of squashracket perfect bespannen, zodat deze past bij jouw speelstijl. Kom langs bij DAKA!

undefined


SKI & SNOWBOARD AFSTELLEN

Ga jij op wintersport en wil jij veilig de mooiste pistes af? Laat door DAKA je ski of snowboard afstellen naar jouw wensen en haal het maximale uit je materiaal! 

undefined