DAKA.nl gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze cookies pagina
Zoek naar producten...
Pagina terug

OVER DAKA

Onze bedrijfsgegevens:

Daka SSC B.V.

Vestigingsadres: Abraham van Stolkweg 66 3041 JA Rotterdam
Telefoonnummer webshop: 010-4374913
Bereikbaarheid: Van maandag t/m vrijdag vanaf 09.00 uur tot 17.00 uur
E-mailadres: webshop@daka.nl
KvK-nummer: 24132954
BTW-nummer: NL006502623B01

 

Historie en heden:

Daka is op 1 april 1965 onder leiding van Peter en Anke Dankaart begonnen in een kelder op de Bergweg te Rotterdam. In het begin van 2008 is dit filiaal verhuisd naar de Abraham van Stolkweg, dat met maarliefst 5000 m2 het grootste filiaal van DAKA is. Inmiddels is het bedrijf gegroeid tot 14 winkels en ruim 400 medewerkers, met vestigingen door heel Nederland. DAKA staat nog steeds onder leiding van de familie Dankaart. In onze verschillende winkels met een totale winkelvloeroppervlakte van 40.000 m2 bieden wij je een totaalaanbod van sportartikelen en sport-casual, waarin alle A-merken vertegenwoordigd zijn. Tevens vind je bij ons de laatste trends op het gebied van sport en sportmode tegen zeer scherpe prijzen. Daka is de specialist op het gebied van vele sporten waar onder wintersport, tennis, voetbal, running, aerobics, fitness, inline skaten, golf en hockey. Naast professionele vakkennis bieden wij je ook altijd diverse super scherpe aanbiedingen.

 

GARANTIE EN RUILEN

We doen er uiteraard alles aan om je zo goed mogelijk te adviseren. Toch is het mogelijk dat je na een aankoop niet tevreden bent over de aankoop. Op vertoon van de kassabon en het product kan je in één van onze filialen terecht met je klacht. Wij zullen er altijd alles aan doen om je alsnog tevreden te stellen. 
De garantietermijn verschilt per productgroep en merk. Voor meer informatie over deze termijn kan je terecht bij één van onze filialen.

Het ruilen van producten in één van onze winkels is mogelijk binnen een periode van 10 dagen. Mocht het product afgeprijsd zijn dan is het mogelijk deze om te ruilen of te kiezen voor een tegoedbon. Als het product meer dan 50% is afgeprijsd kan deze niet meer geruild worden. Betreft het een product dat niet is afgeprijsd, dan geven wij ook geld retour.

 

BETAALMOGELIJKHEDEN

Afrekenen in de winkels van Daka is mogelijk op de volgende manieren:

  • Contant
  • Pinnen
  • Mastercard, VISA, American Express, Maestro
  • Iris / VVV cheques
  • Cadeaubon Daka Sport