Welkom op de website van Daka, jouw sportspecialist!

Daka en Wim Jaquet hebben de krachten gebundeld. Wim Jaquet Sports zal verder gaan als Intersport Daka Amersfoort. De website van Wim Jaquet is niet meer bereikbaar.
Meer informatie

  • Gratis verzending v.a. €59,-
  • Levering binnen 1-2 werkdagen
  • Achteraf betalen mogelijk
8,9 5678 reviews

Voetbal Voetbalkleding

Aantal
Vorige
Vorige

Voetbalkleding

Voetbal is, op fitness na, de meest beoefende sport in Nederland. Vele jongens en meisjes beginnen al op jonge leeftijd met de sport om dit vervolgens jarenlang fanatiek uit te blijven oefenen. Doordeweeks wordt er hard getraind, om in het weekend een mooi resultaat te behalen in de wedstrijden. Ook de bekende clubs kennen in Nederland veel supporters. 

Bij een sport als voetbal hoort natuurlijk ook speciale kleding. Daka heeft een uitgebreid assortiment voetbalkleding voor heren en kinderen. De voetbalkleding is gemaakt van sterk en elastisch materiaal in fijne pasvormen. Duurzame en comfortabele kleding die een maximale prestatie mogelijk maken.

Bij goede voetbalkleding horen goede voetbalschoenen. Uiteraard heeft u bij Daka hier ook ruime keuze in. De voetbalartikelen uit Daka’s assortiment voldoen aan de laatste modetrends, zoals je mag verwachten van de bekende merken als Adidas, Nike en Hummel. Naast basic kleding bieden deze merken ook trendy prints en opvallende kleurtjes.

Neem een kijkje in de voetbal shop van Daka. Heeft u iets meer advies nodig? Dan bent u van harte welkom in één van onze vestigingen met voetbalkleding of kunt u contact opnemen via 010 – 437 49 13. Hier staan onze verkoopmedewerkers voor u klaar om u uitgebreid te adviseren.