Filteren
Bekijken als
Switch view
Switch view

Items 145-155 van 155

Pagina
per pagina

155 producten

Filteren
Bekijken als
Switch view
Switch view

Items 145-155 van 155

Pagina
per pagina

Skibrillen

SKIBRILLEN ONLINE SHOP

Genieten van de schone en frisse berglucht, één zijn met de natuur. Actief bezig zijn in de buitenlucht en de hectiek van thuis even helemaal loslaten. De hele dag bewegen, waardoor je, als het goed is, geen gram aankomt van die overheerlijke schnitzels en biertjes. De echte fanatieke wintersporters hoeven we natuurlijk niet meer te vertellen dat wintersport de mooiste vakantie is die er bestaat.

Skiën of snowboarden zonder bril is ondenkbaar. De ski- of snowboardbril, ook wel goggle genoemd, is net als de helm een noodzakelijke vorm van protectie. Een goggle biedt niet alleen bescherming tegen felle UV- en IR-stralen, hij beschut je ogen ook tegen wind en regen of opstuivende sneeuw. Hoe vind je de ideale bril?

GA VOOR DE ULTIEME PASVORM

De goggle moet goed aansluiten op je gezicht en op je helm helm, zodat er geen ruimte ontstaat waar wind doorheen kan waaien. Tegenwoordig zijn de meeste goggles op de band uitgerust met een siliconen strip, waardoor hij goed op de helm blijft zitten.

Niets is zo vervelend en onnodig als skiën of snowboarden met slecht zicht. De juiste lens maximaliseert het contrast en verhoogt het dieptezicht onder verschillende lichtomstandigheden. Hier lees je meer over de verschillende lenstypen in ski- en snowboardbrillen.

RUIM ASSORTIMENT

Bij DAKA vind je een ruim assortiment aan skibrillen voor dames, heren en kids. Ga voor topmerken als Oakley, Smith Optics, Sinner, adidas en meer.

Of je nu gaat voor een uitdagende hahnenkamm of voor een rustige blauwe piste, het begint allemaal bij de juiste uitrusting. Bekijk de gehele collectie online en bestel eenvoudig en snel. Kom je liever langs in één van onze winkels? Ook dan staan wij voor je klaar!

Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen