RUN XX NITRO | PUMA RUN FOR HER

Speciaal voor de vrouw; de Run XX Nitro hardloopschoen van PUMA. Vernoemd naar de vrouwelijke DNA-sequentie met het dubbele X-chromosoom. PUMA ondersteunt hiermee het motto achter de RUN FOR HER campagne met een vooruitstrevend, specifiek op vrouwen gericht, ontwerp.

DE HARDLOOPSCHOEN VOOR HAAR

De Run XX Nitro is echt specifiek ontworpen voor de vrouw. Gebaseerd op hun wensen, eigenschappen en pasvorm. 

De meeste vrouwen lopen hard om in vorm te blijven, hun hoofd leeg te maken en er goed uit te zien. Hierbij zijn comfort, pasvorm, ondersteuning en natuurlijk stijl erg belangrijk! Deze schoen heeft het allemaal. Ga ervoor!

COMBINEER MET:

GA VOOR EXTRA ONDERSTEUNING, LAGER GEWICHT EN OPTIMALE GRIP

De PUMA Run XX Nitro is een schoen die jou veel voordelen biedt tijdens jouw hardloopsessie. Deze schoen geeft extra ondersteuning tijdens het lopen. De RUNGUIDE bevordert het vinden van de juiste voetpositie. Hierdoor zal de voet bij elke stap gecentreerd blijven. De schoen is gemaakt van lichtgewicht materiaal waardoor je extra soepel loopt. Daarnaast heeft deze schoen een geavanceerde PUMA grip buitenzool met high performance rubber voor grip op wisselende ondergronden.

HEREN HARDLOOPSCHOENEN VS. DAMES HARDLOOPSCHOENEN

Hardloopschoenen zijn vaak gemaakt voor mannen en worden vervolgens opnieuw ontworpen om te passen bij de vrouwelijke voet. Met de Run XX Nitro van PUMA maken we een verschil. Deze schoen is specifiek gemaakt voor de vrouwelijke voet. Dit zie je daarom ook terug in het ontwerp. De schoen heeft precies de eigenschappen die een vrouw nodig heeft. 

BEKIJK DE VIDEO

MAAK JOUW UITRUSTING COMPLEET: