DAKA.nl gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze cookies pagina
Zoek naar producten...
nieuws 1 October 2019

DAKA 3D Foot Scan

Wij zijn de trotse eigenaar van de DAKA 3D Foot Scan. Deze gaat ons én jou helpen bij het aanmeten van de perfecte skischoenen.

Je herkent het wellicht: pijnlijke voeten, tintelende tenen of andere klachten na enkele tijd op de piste. Dan ski je waarschijnlijk op een schoen die niet écht goed past. Skischoenen aanmeten luistert heel nauw. De zoollengte, leestbreedte, wreef… het hele plaatje moet kloppen. Middels hoogstaande technologieën op onze wintersportafdeling levert DAKA de perfect passende skischoen. Bovenstaande klachten zouden hierdoor verleden tijd moeten zijn.

Eén van onze favoriete tools is de DAKA 3D Vacuum voetscan. Iedere voet is uniek en middels deze geavanceerde technologie is het mogelijk iedere voet met precisie in te meten.

Je neemt plaats op de Fischer Vacuum Station. Vervolgens zal jouw voet ingescand worden. Na deze scan ontstaat er een 3D model van jouw voet. Vanuit dit 3D model zal één van onze winterspecialisten een analyse maken en gebaseerd daarop een advies uitbrengen voor de juiste skischoen voor jou. Dit kan een skischoen zijn van elk willekeurig merk. Hierna zal er gepast en gemeten worden om de juiste skischoen te vinden, rekening houdend met de juiste monopoint maat, leest en flex. Mochten er nog pijnpunten zijn zullen deze verminderd worden dankzij bootfitting.

Verlang je naar een echt optimale skischoen? Ga dan voor een Fischer skischoen. Deze kan namelijk door het vacuüm fit systeem met luchtdruk helemaal om jouw voet heen geperst worden voor de perfecte pasvorm.  

Fischer Vacuum 3D Foot Scan bij Daka
HOE WERKT DE Daka 3D FOOT SCAN?

De DAKA 3D voetscan meet de volledige voet op diverse punten. Dit betekent dat er niet alleen rekening wordt gehouden met de lengte en breedte van de voet, maar ook met de drukpunten rondom de voet. 

 • Je trekt speciale Fischer sokken aan
 • Je neemt plaats op de scanner
 • Je voet wordt volledig gescand en geanalyseerd
 • Er wordt een virtuele matching gemaakt, aangevuld met de kennis van onze bootfitters worden skischoenen gekozen,  gematcht en gepast
 • Onze bootfitter adviseert de best passende skischoen

HOE LANG DUURT HET PROCES?

Aangezien het een digitale scan is, is het gehele proces zeer kort. De scan duurt 30 seconde en daarna gaat de zoektocht naar de perfect passende skischoen van start. Hierna zullen onze experts jou passend advies geven voor welke skischoen het zal worden. Wil je een skischoen op maat en een skischoen die helemaal aanpasbaar is van top tot teen, met luchtdruk? Dan wordt het een Fischer Vacuüm skischoen. 

KOM NAAR ÉÉN VAN ONZE WINKELS EN ERVAAR DE daka 3D FOOTSCAN ZELF!

De DAKA 3D foot scan is te vinden in :

 • Amersfoort
 • Apeldoorn
 • Alkmaar
 • Groningen
 • Harderwijk
 • Rotterdam Noord
 • Utrecht
 • Zwolle

We ontvangen je graag in van één van onze winkels.