Filteren
Bekijken als
Switch view
Switch view

Items 49-51 van 51

Pagina
per pagina

51 producten

Filteren
Bekijken als
Switch view
Switch view

Items 49-51 van 51

Pagina
per pagina

Tennisschoenen

TENNISSCHOENEN HEREN ONLINE SHOP

Ben jij toe aan nieuwe tennisschoenen, maar heb je geen idee waar je op moet letten? Wij helpen je graag! Het kiezen van de juiste schoen is namelijk enorm belangrijk om plezierig en blessurevrij op de baan te kunnen staan. De juiste schoen draagt bij aan ultieme spelbeheersing en optimale grip. De keuze van tennisschoenen is onder andere afhankelijk van je spelniveau, de ondergrond, je tennisdoelen én persoonlijke voorkeur.

ZO GA JIJ VOOR DE PERFECTE TENNISSCHOEN

Met de juiste schoenen kun je jouw prestaties op de tennisbaan naar een hoger niveau tillen. In theorie zou je kunnen tennissen met gewone sportschoenen, maar dit is niet aan te raden. Je zou na afloop van het tennissen bijvoorbeeld last kunnen krijgen van je kuiten, enkels, hielen of rug. Met een echte tennisschoen ga jij voor een betere schokdemping, flexibiliteit én grip. Bovendien zijn tennisschoenen vaak verplicht bij sport- en tennisclubs in verband met beschadigingen van de baan. Hier lees je meer over het vinden van de juiste tennisschoen.

RUIM ASSORTIMENT

Ben jij op zoek naar indoor tennisschoen, of schoenen voor buiten? Ga voor tennisschoenen van topmerken als adidas, ASICS, Babolat, Nike en meer.

Of je nu gaat voor een stabiele backhand of voor de onhoudbare service, het begint allemaal bij de juiste uitrusting. Bekijk de gehele collectie online en bestel eenvoudig en snel. Kom je liever langs in één van onze winkels? Ook dan staan wij voor je klaar!

Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen