SUMMER MUSTHAVES | RELAX OF ACTIEVE VAKANTIE?

De zomervakantie begint bijna en dat betekent dat het tijd is om er even tussenuit te gaan. Ga jij voor een actieve wandel- of fietsvakantie of ga je liever voor 2 weken relaxen aan het strand of zwembad? In deze blog lees je alles over de musthaves die jij niet mag vergeten tijdens jouw ideale vakantie!

MUSTHAVES RELAX VAKANTIE

1 | SLIPPERS

Als je denkt aan slippers, dan denk je aan vakantie! Niets is fijner dan een warme dag aan het strand, het zwembad of gewoon lekker in de tuin. Goede slippers zijn hierbij onmisbaar. Ze beschermen je tegen de warme ondergrond, je trekt ze gemakkelijk aan en ze zijn met elke outfit te combineren. Voor welke stijl ga jij?

2 | BEACH ACCESSOIRES

Ga voor fun op het water met de leukste beach accessoires! Blaas een luchtbed of zwemband op en ga het water op. Ook hebben we leuk speelgoed voor kinderen wat ideaal is voor aan het strand en het zwembad. Daarnaast zijn hammamdoeken ook erg handig voor op het strand. Al je spullen blijven zandvrij en je kunt het heel gemakkelijk meenemen. Geniet van een heerlijke dag aan het strand of het zwembad en ga voor eindeloos plezier met deze accessoires. 

Tip: Bespaar je energie door een pomp mee te nemen om alle opblaasbare accessoires mee op te pompen.

 

3 | BADMODE

En als laatste, misschien wel het meest belangrijke, passende badmode! Voor zowel heren, dames als kids! Niets is vervelender dan er op vakantie achterkomen dat jouw bikini of zwembroek niet meer fijn zit en je nog op zoek moet naar zwemkleding. Daarom is het verstandig om van te voren je badmode te passen of nieuwe aan te schaffen. Bij DAKA vind je zwemkleding waar jij je goed in voelt. Ga jij voor een felle bikini of een zwembroek met een leuke print? Kom langs in één van onze winkels en onze specialisten helpen je graag!

Bekijk hier onze collectie aan beach- en badmode:

MUSTHAVES ACTIEVE VAKANTIE

1 | WANDELEN

Ben jij een echte wandelliefhebber en ga jij deze vakantie lekker naar de bergen? Check of je wandelschoenen nog goed zijn. Schoenen zijn bij het wandelen het belangrijkste onderdeel. Je wilt geen irritaties of blessures krijgen tijdens jouw tocht. Heb je advies nodig tijdens het kiezen van de juiste wandelschoenen? Onze specialisten in de winkels staan altijd voor je klaar! Maar ook online kun je goed vinden welke schoenen het beste bij jou passen. Lees onze blog over het kiezen van de juiste wandelschoenen hier:

2 | WANDELACCESSOIRES

Tijdens het wandelen is het ook erg belangrijk om de juiste accessoires te hebben. Denk bijvoorbeeld aan een goede rugzak en comfortabele sokken. Stay hydrated! Met een reservoir voor onderweg blijf jij gehydrateerd tijdens jouw tocht en hoef je niet steeds alles om en af te doen. Bij DAKA vind je alles voor jouw actieve vakantie!

SHOP WANDELACCESSOIRES

3 | FIETSEN

Wanneer je op een fietsvakantie gaat, is het goed om van te voren goed voorbereid te zijn. Je hebt de juiste kleding, schoenen en accessoires nodig. Daarnaast kan een fiets natuurlijk niet ontbreken! Bekijk onze collectie aan biking hier:

4 | KAMPEREN

Blijf je tijdens jouw actieve vakantie ook overnachten in de buitenlucht? Zorg dan dat je goed voorbereid op pad gaat. Het is belangrijk om de juiste benodigdheden te hebben zodat je een fijne nacht tegemoet kan gaan! 

Wanneer je op doortocht bent, is een pop-up tent bijvoorbeeld heel erg handig. Zo ben je binnen 5 seconde klaar met het opzetten van jouw slaapplek. Ook is deze gemakkelijk op te ruimen en mee te nemen. Daarnaast wil je 's avond misschien makkelijk je eten klaarmaken, vergeet dan zeker geen gasstel mee te nemen. Ook kan een luchtbed handig zijn om comfortabel te slapen.