Filteren
Bekijken als
Switch view
Switch view

Items 49-96 van 338

Pagina
per pagina

338 producten

Filteren
Bekijken als
Switch view
Switch view

Items 49-96 van 338

Pagina
per pagina

Biking

FIETS ONLINE SHOP

Wist jij dat je met fietsen gemiddeld tussen de 350 en 1100 calorieën per uur verbrandt? Een top workout dus. Of je nu in een drukke stad woont of op het platteland, fietsen kan overal! Van professionele wieleroutfit tot sportieve urban active look, een fijne fietstocht begint bij de juiste uitrusting.

FIETSONDERHOUD: GET BIKE SERVICE

Langer plezier hebben van je fiets? Na de aanschaf van een nieuwe fiets is het belangrijk om je stalen ros regelmatig een onderhoudsbeurt te geven. Hierdoor blijft je fiets soepel rijden, verminder je slijtage én steel jij de show met een stralende fiets. Wist jij dat DAKA een uitvalsbasis is voor de snelgroeiende Get Bike Service? Get Bike Service regelt onderhoud voor je fiets, waar en wanneer jij dat wilt. Nieuwsgierig geworden? Hier lees je meer.

E-BIKE SHOP-IN-SHOP

In samenwerking met JUIZZ verkopen wij elektrische fietsen bij onze filialen in Leerdam, Beuningen en Rotterdam Zuid. Scoor jouw fiets bij één van onze filialen óf online op DAKA.nl. Direct uit voorraad leverbaar, zolang de voorraad strekt. Dus wees er snel bij!

RUIM ASSORTIMENT

Bij DAKA vind je een ruim assortiment aan fiets- en wieleritems, zoals fietssschoenen, fietskleding, fietsen, fietshelmen en ong veel meer. Ga voor topmerken als o.a. Cannondale, GT Bicycles, Craft, Rogelli en ONLY Play.

Of je nu gaat voor een persoonlijk record of een ontspannen tocht, het begint allemaal bij de juiste uitrusting. Bekijk de gehele collectie online en bestel eenvoudig en snel. Kom je liever langs in één van onze winkels? Ook dan staan wij voor je klaar!

Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen