DAKA RACE DEPARTMENT

Als wedstrijdskiër weet je maar al te goed wat er bij skiën en wintersport komt kijken. De juiste uitrusting verhoogt het sportplezier en de veiligheid, die juist bij de wedstrijdsport zo van belang is. Toch is het niet eenvoudig om de juiste passende racematerialen te vinden. Zo spelen het niveau, de persoonlijke voorkeur en de ruime keuze aan verschillende modellen een belangrijke rol. 

Bij het DAKA Race Department kunnen geregistreerde wedstrijdskiërs hun equipment voordeliger aanschaffen. Door de jaren heen zijn er meer dan 1000 wedstrijdskiërs binnen de Benelux lid geworden van het DAKA Race Department. Een goede keuze: wij vertegenwoordigen top racemerken tegen scherpe prijzen en de allerbeste service en advies! Alle speciale wedstrijdproducten kun je bij ons ook  (voor-)bestellen. Daarnaast staan wij op onze speciale raceafdeling in onze winkel in Amersfoort altijd op afspraak voor je klaar. Bootfitten en ski onderhoud (op World Cup niveau) is onze specialiteit. 

WEDSTRIJDSPORT KNOW-HOW

Gino Hoste (Hoofd Race Department en voormalig race coach) en Hans Vial (Master bootfitter en Ski-Race Service Master) staan voor je klaar! Heb je een wedstrijdlicentie van de NSkiV of zit je bij een raceteam? Word dan nu lid als DAKA Race Department member! Zonder lidmaatschap kan je helaas geen gebruik maken onze Race Department condities. 

Om jou perfect te kunnen adviseren over aanschaf van materialen of gebruik te maken van onze Race Service is dit per 2023 uitsluitend mogelijk op afspraak. Afspraken voor het Race Department kunnen gemaakt worden op doordeweekse dagen van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 uur en 17.00 uur via onze afsprakenkalender. Dan staan wij exclusief voor jou klaar voor advies op maat. Zonder afspraak of in de weekenden kunnen wij je helaas geen gebruik laten maken van de DAKA Race Department faciliteiten. 

PARKEERSERVICE

Vermeld  in de afspraken kalender alvast het kenteken van de auto waar je mee komt. Wij verzorgen een parkeervergunning zodat je gratis kunt parkeren op onze parkeerplaats aan de Muurhuizen. 

 

Tom Verbeke (België), Britt van Winsen, Tim Honders, Noa Selleger, Eliot Grandjean (België), Christopher Dijksman en ruim 1000 andere wedstrijdskiërs gingen je reeds voor.