DAKA RACE DEPARTMENT

Als wedstrijdskiër weet je maar al te goed wat er bij skiën en wintersport komt kijken. De juiste uitrusting verhoogt het sportplezier en de veiligheid, die juist bij wintersport zo van belang is. Toch is het niet eenvoudig om passend skimateriaal te vinden. Zo spelen het niveau, de persoonlijke voorkeur en de ruime keuze aan verschillende modellen een belangrijke rol.

Bij het DAKA Race Department kunnen geregistreerde wedstrijdskiërs hun equipment voordelig aanschaffen. Inmiddels zijn er meer dan 700 wedstrijdskiërs lid geworden van het Race Department. Een goede keuze: wij vertegenwoordigen top racemerken tegen de allerscherpste sponsorprijzen! Alle speciale wedstrijdproducten kun je bij ons (voor)bestellen. Daarnaast staan wij op onze speciale race afdeling in ons filiaal in Amersfoort altijd voor je klaar. Bootfitten en ski onderhoud (op World Cup niveau) is onze specialiteit.

WEDSTRIJDSPORT KNOW-HOW

Renke de Boer (Hoofd Race Department en oud-wedstrijdskiër) en Hans Vial (Master bootfitter en Ski-Race Service Master) staan voor je klaar! Heb je een wedstrijdlicentie van de NSkiV of zit je bij een raceteam? Word dan nu lid!

Op dit moment is het nog niet mogelijk om met je persoonlijke korting op de website te bestellen. Wil je iets online bestellen? Mail dan je bestelling naar racedepartment@daka.nl en je krijgt een persoonlijke prijs* en betaallink. *(m.u.v. oude, reeds afgeprijsde collectie)

Tom Verbeke (België), Britt van Winsen, Tim Honders, Noa Selleger, Eliot Grandjean (België), Christopher Dijksman en ruim 700 andere skiërs gingen je reeds voor.

ALVAST EEN AFSPRAAK MAKEN?

We zijn per mail te bereiken via racedepartment@daka.nl. Of vind ons via Facebook: facebook.com/dakaracedepartment.

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om online via de kalender een afspraak te maken.