DAKA.nl gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze cookies pagina
Zoek naar producten...
Pagina terug

Leki

Terug naar overzicht
Actieve filters
Meer merken
Meer maten
Filters toepassen
Actieve filters
Aantal
Vorige
Vorige

Leki Online Shop

Daka Sport heeft een ruim assortiment als het om Leki gaat, zowel kinderen als volwassenen. Naast de skistokken hebben wij ook de Leki skihandschoenen in ons online assortiment. Met zowel de Leki skistokken als ook de Leki handschoenen, ben je verzekerd van een veilige en warme wintersport! Bekijk tevens de Leki Hiking stokken.

Leki bestellen

Sinds 1970 worden er skistokken onder de naam Leki verkocht. In 2013 is Leki uitgeroepen tot 'Beste Merk 2013', in de categorie outdoor accessoires. Het staat dus buiten kijf dat Leki een goede naam is onder de wandel- en skistokken. Wij zijn dan ook verheugd dat wij deze topproducten aan je mogen presenteren in onze webshop.