DAKA.nl gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze cookies pagina
Zoek naar producten...
Pagina terug

Groningen Sontplein

Onze vestiging in Groningen is gelegen aan het Sontplein. Vlakbij de IKEA en naast de McDonalds valt onze vestiging niet te missen, wanneer je vanaf de ring de stad in rijdt. Direct voor onze deur kan men een uur gratis parkeren. Met uitgebreide sportcollecties op het gebied van voetbal, hockey, tennis, fitness en indoor, kan je hier altijd slagen voor je sportuitrusting. De sportwinkel is zo ingedeeld dat je van de ene wereld in de volgende wandelt. De winkel eindigt met een uitgebreide collectie op het gebied van outdoor en mode. Door een ruime keuze aan sneakers kan men hier ook terecht voor hun vrijetijdsschoenen. Zijn wij trots op onze winkel met een oppervlakte van 3500 m2.

In de winter wordt de sportwinkel omgetoverd tot een wintersportspeciaalzaak. Met uitgebreide keuze aan ski en snowboard hardwaren en een groot assortiment aan winterkleding is dit een verademing voor de winterliefhebber. In de weekenden staan onze specialisten klaar om jou te helpen met hun favoriete bezigheid: de wintervakantie.

De winkel is 7 dagen per week geopend en er staat altijd vakkundig personeel voor je klaar dat niet kan wachten je te helpen en advies te geven.

De winkel heeft allerlei services om de shopervaring nog mooier te maken zoals een slijp en wax service zodat u gelijk kunt genieten van de sneeuw en heerlijk naar beneden racet. Ook om je veilig naar beneden te sturen hebben wij een ski en snowboard afstelservice en heb je in ieder geval geen zorgen of je veilig beneden komt.

Laat je adviseren voor de juiste snaar om zo keer na keer de maximale performance op de baan te halen dankzij onze bespanservice. Is je grip aan vernieuwing toe? Wij vervangen je grip of zeem met alle liefde zodat jij alleen maar kan genieten van je tennisracket of hockeystick.

DAKA Groningen

  • 3500 m² sport & lifestyle & wintersport
  • 7 dagen per week geopend 
  • Donderdag koopavond
  • Vakkundig opgeleid personeel
  • Eerste uur gratis parkeren voor de deur
  • Tijdens het winterseizoen hebben wij de grootste ski & snowboard collectie van de regio

Service

Speciale openingstijden:

  • Donderdag 21 mei Hemelvaart open 12.00 - 17.00 uur
  • Zondag 31 mei 1e Pinksterdag gesloten
  • Maandag 1 juni 2e Pinksterdag open 12.00 - 17.00 uur
adres Sontplein 1
9723BZ Groningen
050-3110574
Openingstijden
Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 12:00 - 17:00
Like & volg onze winkel