DAKA.nl gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze cookies pagina
Zoek naar producten...

Apeldoorn

De sportwinkel bevindt zich op de eerste verdieping en is ruim 3000 m2 groot. Zo is er een uitgebreid assortiment te vinden van de sporten voetbal, tennis, hockey, running en fitness. In de winter vind je er een uitgebreide collectie wintersport. Vooral voor ski’s of voor skischoenen moet je hier kunnen slagen.

De winkel is 7 dagen in de week geopend en ons vakkundig opgeleid personeel staat altijd voor je klaar! Op donderdag- en vrijdagavond hebben wij ook nog koopavond en kun je nog langer genieten van al je sport shopplezier.

Naast de collectie in de verschillende sportcategorieën, is ook de casual afdeling zeer uitgebreid. Ook voor jouw nieuwe sneakers moet je hier kunnen slagen.

In onze winkel hebben wij allerlei services om jou nog meer te bieden tijdens je shopdag zoals een wax en slijp service zodat je helemaal klaar bent voor de sneeuw en constant ervan kunt genieten. Laat je ski of snowboard afstellen door onze specialisten en wees er zeker van dat je goed en veilig de berg af gaat. Met pijn skiën is geen optie, laat onze specialisten ernaar kijken en de last verminderen dankzij de boot fit mogelijkheden. 

Ook kan ons personeel je goed adviseren voor de perfecte hockeystick en kun je zelf het genot van de hockeystick in ons slaghok ervaren. Laat je grip en zeem vervangen voor jouw hockeystick en tennisracket en wees klaar voor al je wedstrijden. Laat je adviseren over de juiste snaar en laat jouw racket goed bespannen en sta vol vertrouwen op de baan. Ervaar wat een voetbalschoen doet en oefen je skills in de pannakooi.

Ga staan op de DAKA Feet ID en krijg het meest persoonlijke advies voor de perfecte hardloopschoen. Test vervolgens de best geadviseerde schoenen op de test loopstrook en voel wat elke schoen doet.

Podotherapie door Voetcomfort 
Bij DAKA Apeldoorn kan je elke donderdag van 13.00 tot 17.00 uur een afspraak maken bij podotherapeut Jeroen Mulder van Voetcomfort.

Ervaar je klachten bij het sporten aan je voet, knie, heup of rug? Of ben je toe aan nieuwe schoenen, maar heb je geen idee welke bij jouw voet passen? Wacht dan niet langer en maak een afspraak of kom vrijblijvend binnen op donderdag tussen 16:00 en 17:00 tijdens het gratis inloopspreekuur.

T: 0570 726 900
W: www.voetcomfort.nl

DAKA Apeldoorn

  • 3000 m² sport & lifestyle & wintersport
  • 7 dagen per week open
  • Donderdag & Vrijdag koopavond
  • Vakkundig opgeleid personeel
  • Gratis parkeren voor de deur (volg Omnisport)
  • Tijdens het winterseizoen hebben wij de grootste ski & snowboard collectie van de regio

Service

Speciale openingstijden:

  • Donderdag 21 mei Hemelvaart open 12.00 - 17.00 uur
  • Zondag 31 mei 1e Pinksterdag gesloten
  • Maandag 1 juni 2e Pinksterdag open 12.00 - 17.00 uur
adres De Voorwaarts 35
7321MA Apeldoorn
055-2041000
Openingstijden
Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 9:30 - 18:00
Zondag 12:00 - 17:00
Like & volg onze winkel