Apeldoorn (Voorheen Telstar Megastore Apeldoorn)

DAKA Apeldoorn is gelegen aan de Voorwaarts in Apeldoorn. Dit complex is zeer makkelijk te bereiken en je kunt hier gratis parkeren. De sportwinkel bevindt zich op de eerste verdieping en is ruim 3000 m2 groot. Onze winkel in Apeldoorn kenmerkt zich door een uitgebreid assortiment in de categorie sport. Van de sporten: Voetbal, Tennis, Hockey, Training vind je hier een uitgebreid assortiment.

In de winter vind je in Apeldoorn een erg uitbreide collecte wintersport. Vooral voor ski’s of voor skischoenen moet je hier kunnen slagen.

Naast de collectie in de verschillende sportcategorieën, is ook de casual afdeling zeer uitgebreid. Je hebt hier voldoende keuze in sportkleding van de grote merken, waaronder uiteraard Nike en Adidas. Ook voor jouw nieuwe sneakers moet je hier kunnen slagen.

SPECIALE OPENINGSTIJDEN

  • -
Daka Apeldoorn filiaalmanager

Storemanager Apeldoorn: Eline Hoekstra

Mijn naam is Eline Hoekstra, ik ben 30 jaar en uw storemanager in Apeldoorn. Ik werk al bijna 6 jaar in de sportbranche en hiervoor ben ik militair geweest bij de landmacht. Sport is een belangrijk onderdeel in mijn leven. In mijn vrije tijd doe ik aan fitness, wandelen en mountainbiken. Verder heb ik gehandbald en aan kickboxen gedaan.

Afgelopen jaar hebben wij als team hard gewerkt aan het verbeteren van onze winkel. De collecties zijn beter en groter, we hebben nieuwe merken en er is meer aandacht voor de klant. Als team zijn wij trots op onze winkel. Graag laten wij u dit zien, tijdens een bezoek. Hopelijk tot snel, bij DAKA Apeldoorn.

  • Grootste ski collectie van de regio
  • 3.000 m2 sport & wintersport
  • Elke zondag geopend
  • Vakkundig opgeleid personeel
  • Gratis parkeren voor de deur
adres De Voorwaarts 35
7321MA Apeldoorn
055-2041000
Openingstijden
Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 9:30 - 18:00
Zondag 12:00 - 17:00
Like & volg onze winkel
DAKA.nl gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze cookies pagina