DAKA.nl gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze cookies pagina
Zoek naar producten...

EVENTS

In 2020 zijn wij met onze event trailer in wintersportgebieden aanwezig , met de DAKA Ski test. Tijdens deze ski test, test je geheel vrijblijvend en gratis groot assortiment ski’s en kunnen onze wintersportspecialisten jou ook op locatie voorzien van de beste adviezen. Ook langs de sportvelden en events in eigen land zal je DAKA regelmatig tegenkomen. Zo bezoekt DAKA diverse Hockey en Voetbal verenigingen en zijn wij aanwezig bij running events met onze mobile shop. Wie weet komen we je tegen en profiteer jij van onze voordelen.

DAKA Event trailer

De DAKA mobile store is het gehele jaar on tour bij sportverenigingen, events en winkelcentra. tijdens het wintersportseizoen zijn wij met de DAKA Ski test te vinden in de sneeuw. Zo zijn wij dit jaar o.a. in Oostenrijk en Frankrijk. Ook op deze wintersport locaties kunnen wij je voorzien van de beste adviezen.

DAKA SKI TEST ON TOUR

In de verse sneeuw of op ijzige pistes, welke ski past het beste bij jou? Speciaal voor de ski test is een selectie gemaakt van diverse toonaangevende merken, welke je direct in de sneeuw kunt uit testen. Onze specialisten op locatie zullen je voorzien van tips en adviseren welke ski het beste bij je past en dat ook nog eens geheel gratis.

Wintersport

undefined

9 t/m 12 januari
Ski and Musicfestival
Kirchberg in Oostenrijk

24 t/m 27 februari
Kirchberg in Oostenrijk

11 t/m 14 maart
Burning Ski Festival
Kirchberg in Oostenrijk

25 april t/m 2 mei
Snowtime Dutchweek
Val Thorens in FrankrijkHockey

Er zijn momenteel geen aankomende hockey events

Running

Er zijn momenteel geen aankomende running events

Events