ZOMERFAVORIETEN | BAD- EN BEACHMODE

Ga voor een onvergetelijke zomer met onze collectie bad- en beachmode van verschillende topmerken! In deze blog vertellen wij jou wat de badmode trends zijn van 2024 voor zowel dames, heren als kids. 

BADMODE TRENDS DAMES

Is jouw zomergarderobe al compleet? Ga voor de badmode trends van 2024! Deze staan in het teken van vrouwelijkheid, vrolijkheid en vrijheid. Ga voor een item waar jij je goed in voelt en ga voor een fijne zomer. Voor welke stijl ga jij?

TREND #1 | PRINTS

Wij houden van prints! Ook deze zomer gaan we dit veel terugzien in de badmode. Glitter, bloemenprints. Alles kan! Vind je een print wel leuk maar iets te heftig? Ga dan voor mix & match. Of gewoon effen. Zwart is ook weer populair dit jaar. Je kunt dan een topje kiezen met een print en een broekje met een effen kleur die hier mooi bij past.

TREND #2 | MIX & MATCH

Ga voor mix & match! Je kunt hierbij zelf jouw bikini samenstellen. Ga jij voor een triangle bikinitop of kies jij liever voor een bandeautop? En kies je daarbij voor een high waisted bikinibroekje of ga jij voor een broekje met strikbandjes? Ga voor de ideale combinatie voor jou.

TREND #3 | BADPAKKEN

Ook dit jaar zien we de badpakken weer veel voorkomen. In alle vormen, maten en kleuren! Kies jouw favoriet en shine op het strand of aan het zwembad tijdens jouw vakantie. Ga jij voor een shaping badpak in een leuke print of kies jij voor een effen kleur?

WAAR GA JIJ VOOR?

SPORTIEVE ZWEMKLEDING VOOR HEREN

Topkwaliteit zwemkleding voor heren, geïnspireerd op de laatste beach trends! Onze zwem- en boardshorts zijn verkrijgbaar in vele kleuropties en gave prints. Ga jij voor een felle short, een zwembroek met een print of ga je liever voor een classic Speedo swimshort? Waar je ook voor gaat, bij DAKA vind je jouw favoriet!

VOOR WELKE STIJL GA JIJ?

BEACHMODE VOOR JONGE AVONTURIERS

De échte waterratten onder ons kunnen niet zonder fijne zwemkleding. Dit jaar zien we veel vrolijke kleuren en prints terugkomen in de badmode voor kids. Ga voor een fijne zomer vol plezier en avontuur. Kies een fijne outfit en jouw vakantie is compleet!