LOOP OP WOLKEN MET ON RUNNING | CLOUDTEC-TECHNOLOGIE

Het merk On Running werd in 2010 opgericht in de Zwitserse stad Zürich. De duathlon én Ironman-kampioen Olivier Bernhard werkte samen met zijn beste vrienden David Allemann en Caspar Coppetti. Hun missie was om een hardloopschoen te ontwerpen met de juiste demping. Voor de juiste demping hebben zij CloudTec ontworpen, een gepatenteerde dempingconstructie die alleen demping biedt tijdens de landingsfase. Hardloopsuccessen gegarandeerd!

CLOUDTEC-TECHNOLOGIE

Hoewel de temperaturen in Nederland er doorgaans niet voor zorgen dat de ijspegels aan je neus hangen, is het toch fijn om jezelf lekker warm aan te kleden. Maar hoe zorg je ervoor dat je niet met een zware en dikke laag hoeft te lopen? Een laagjessysteem biedt de uitkomst!

EEN UNIEKE BUITENZOOL: GA VOOR ULTIEME DEMPING

De hardloopschoenen van On Running zijn uniek dankzij de verschillende technologieën die in de schoen samenkomen. Misschien is het je al opgevallen, maar buitenzool ziet er anders uit dan de meeste hardloopschoenen. De zool van On Running biedt verschillende voordelen: de open constructie zorgt niet alleen voor ultieme demping, ook bespaart het gewicht. Tijdens het lopen wordt de buitenzool samengedrukt bij iedere stap, zo absorbeert het zowel verticale als horizontale krachten.

CLOUDFLOW

De Cloudflow is de eerste ON-schoen met 18 individuele cloudpods. Deze pods zijn ontwikkeld om dé ultieme ON-ervaring te beleven. Met een soepele afwikkeling levert deze schoen een snellere gevoelservaring, geweldig voor temporuns of zelfs een marathon.

CLOUDSWIFT

Helion superfoam is meer dan alleen schuim. De zool van de Cloudswift biedt voldoende demping én is bestand tegen natte weersomstandigheden. Ervaar de ON-ervaring zelf met de Cloudswift.

CLOUDVENTURE

De Missiongrip van de Cloudventure biedt optimale grip op ruwe en gladde ondergronden. Deze zool, in combinatie met de CloudTec-demping, zorgen ervoor dat je ongehinderd jouw parcours kunt afmaken. Ideaal voor steile afdalingen of voor als je off-road gaat. Ga het avontuur aan met de Cloudventure!

CLOUDSWIFT

Helion superfoam is meer dan alleen schuim. De zool van de Cloudswift biedt voldoende demping én is bestand tegen natte weersomstandigheden. Ervaar de ON-ervaring zelf met de Cloudswift.

CLOUD

Het lichtgewicht Zero-Gravity schuim van de Cloud zorgt voor een superieure grip. Waar je ook naartoe gaat, met de Cloud ga je voor optimale prestaties.

ON-SPEEDBOARD TUSSENZOOL

De Speedboard-tussenzool van ON bestaat uit meerdere lagen om jouw voet bij elke stap te ondersteunen. Deze meerdere lagen zijn in elk model aangepast en werken samen met de rest van de zool.

TIME 2 RUN MET ON

Zowel voor dames als heren vind je bij DAKA een ruim aanbod aan ON Running. Bekijk de collectie online of kom langs in één van onze winkels en laat je adviseren door onze hardloopspecialisten!

WAAR GA JIJ VOOR?