Dé skischoen trend van komend seizoen: het Boa-sluitsysteem

De technologie die al jaren gebruikt wordt in snowboardschoenen is nu eindelijk beschikbaar voor skischoenen. Met het BOA-sluitsysteem ga jij voor controle, comfort en gemak. Dit is dé skischoen trend die je komend seizoen terug zal zien in de skigebieden. Ben jij toch meer van het snowboarden? Bekijk ons assortiment om te zien welke snowboardschoenen ook gebruik maken van het BOA-sluitsysteem.

Ga voor gemak en controle

Het gemak van het BOA-systeem zit hem in de draaiknop met daarin een stevig staaldraad waarmee je jouw skischoenen heel gemakkelijk net zo los of strak kan draaien als jij wil. Wil je de druk bovenop je voet even verminderen of juist meer controle op die ene strakke piste? Met het BOA-sluitsysteem regel je dit gemakkelijk.
Je hoeft er zelfs je handschoenen niet voor uit te doen. Bekijk onderstaande modellen en ga voor gemak tijdens het skiën!

UITGELICHTE MODELLEN

Ga voor stevigheid

Voorheen gaven skischoenen te veel kracht op de sluiting waardoor een BOA-sluitsysteem niet goed vast bleef zitten. Dankzij de belangrijke input van professionele skiërs en free-riders is het de grote merken nu wél gelukt om een mooi systeem te creëren. Het BOA-sluitsysteem geeft nu de stevigheid en comfort die jij nodig hebt tijdens het skiën of snowboarden. Gaat jouw BOA toch onverhoopt los? Dan kan je deze er makkelijk weer zelf opklikken. 

Ga voor de ideale pasvorm

Zit een skischoen met een BOA-sluitsysteem beter dan een gewone klassieke schnal? Absoluut, en beter zelfs. Het voordeel van dit systeem is dat jij je eigen skischoenen altijd precies kan aandraaien zonder een hoop geduw en getrek. Jouw voeten zetten in de loop van de dag altijd een beetje uit doordat ze warmer worden. Zet de BOA dan net wat losser. Zo hebben jouw skischoenen de hele dag door een ideale pasvorm.

WAAR GA JIJ VOOR?

Ga voor controle, comfort en gemak.
Bekijk ons assortiment om te zien welke skischoenen gebruik maken van het BOA-sluitsysteem.