DAKA Alkmaar

Noorderkade 170-190
1823CJ  Alkmaar
Vandaag van 23:59 - 00:00

Contact

Tel: 072-5110762
Openingstijden
maandag: 11:00 - 18:00
dinsdag: 10:00 - 18:00
woensdag: 10:00 - 18:00
donderdag: 10:00 - 21:00
vrijdag: 10:00 - 20:00
zaterdag: 10:00 - 18:00
zondag: 12:00 - 17:00
Afwijkende openingstijden
zo 19 mei: 00:00 - 23:59 Gesloten
ma 20 mei: 12:00 - 17:00 open

Plan je route

Over DAKA Alkmaar

GA VOOR EEN RUIM ASSORTIMENT

DAKA Alkmaar is met een oppervlakte van 3000 m² de grootste sportwinkel in de regio Alkmaar. De winkel is compleet verbouwd en onderscheidt zich met een uitgebreid assortiment aan sportartikelen in alle categorieën, zoals voetbal, hockey, tennis, training en zaalsporten. Ook in de winter kun je bij DAKA Alkmaar terecht voor je gehele wintersportuitrusting en heb je de keuze uit alle bekende topmerken.

Naast een uitgebreid sportassortiment heeft de winkel een ruim aanbod aan lifestyle kleding en schoenen. Met merken als The North Face, Superdry, Only, Vero Moda, Nike en Adidas kun je altijd slagen! 

GA VOOR EXTRA SERVICES

In de winter bieden wij jou een slijp- en waxservice, zodat je heerlijk van de berg gaat. Voor de beste ervaring in de sneeuw stellen wij jouw ski’s of snowboard perfect af. Ook maken wij bij pijnlijke voeten de skischoen beter met onze bootfitting service.

Met vakkundig advies scoor jij je nieuwe hockeystick, die je vervolgens meteen kunt testen in de slagkooi. Laat je grip of zeem vervangen en ga voor de beste performance op het veld. Ook beschikt de winkel over een pannakooi. Hier kun je jouw voetbalskills en nieuwe voetbalschoenen testen, zodat jij helemaal klaar bent voor het seizoen.

Met de DAKA Feet-ID worden je voeten opgemeten en kunnen wij jou de juiste hardloopschoenen adviseren. Test ze vervolgens meteen op de loopstrook en ervaar wat de schoenen jou te bieden hebben. Zo geniet je van elke run, wat jouw doelen ook zijn! Laat je adviseren over de perfecte snaar bij je speelstijl. Ook kunnen wij jouw racket bespannen, zo ben jij niet meer uit het veld te slaan!

GA VOOR HET BESTE ADVIES

De winkel is 7 dagen per week geopend en vakkundig personeel staat altijd voor je klaar voor het beste advies. Met wel 2 koopavonden, donderdag en vrijdag, bieden wij jou nog meer shopplezier. Vanuit de binnenstad is de winkel makkelijk te bereiken via de verbindingsbrug. Parkeren kan gemakkelijk in de garage onder de winkel en ook met het openbaar vervoer is de winkel goed te bereiken.

CLICK & COLLECT

Het is nu ook mogelijk om op DAKA.nl een bestelling te plaatsen, online af te rekenen en jouw producten op te halen bij één van onze winkels. 

SKI & SNOWBOARD ONDERHOUD 

Maak gebruik van de DAKA slijp- en waxservice, zodat jij goed voorbereid jouw wintersport tegemoet kan gaan. Vanaf 1 oktober kan je weer bij ons terecht voor jouw onderhoudsbeurt.

Store Manager: Martina Bojovic-Stemenova