WERKEN BIJ DAKA - VACATURES

SOLLICITEER DIRECT

OVER DAKA

Met 16 winkels verspreid over heel Nederland én een online webshop vind je bij DAKA het meest omvattende en beste aanbod aan sport- en lifestyle artikelen. Of je nu gaat voor wintersport, hockey, running, voetbal, tennis of een andere sport: bij DAKA ga jij voor nóg meer plezier in je sport.


DAKA is een trots familiebedrijf met meer dan 450 collega's. Onze missie is dat jij de beste versie van jezelf kunt zijn. Iedereen heeft zijn eigen strijd te overwinnen, grenzen te verleggen en doelen te stellen. DAKA helpt sport- en lifestyle liefhebbers op weg naar succes. Wat het doel ook is, groot of klein. Want als je er echt voor gaat, is alles mogelijk. 

WAAR GA JIJ VOOR?

MERKWAARDEN

Merkwaarden zijn de waarden waaraan wij herkend en erkend willen worden.
Samen vormen zij een kompas wat letterlijk richting geeft aan het doen en laten van de organisatie.

Wij leggen je graag onze merkwaarden uit. 

TOONAANGEVEND

Net zoals Johan Cruijff het Totaalvoetbal uitvond en de Klapschaats ook al zo'n toonaangevende Nederlands sportuitvinding is, wil ook jij de toon zetten en dus wil jij verwachtingen overtreffen. Jij gaat voor ultieme klantbeleving. Zo help je van klanten fans maken!

BEVLOGEN

Deze waarde is natuurlijk inherent aan de sportersmentaliteit! Bij DAKA zijn we gemotiveerd en zetten we altijd een stap extra! Je bent competitief en wil van DAKA de beste retailer van Nederland helpen maken! En dus ben jij ontzettend resultaatgericht.

BETROKKEN

Bij DAKA zijn we oprecht geïnteresseerd en behulpzaam naar collega's en klanten toe. Ook ben jij loyaal, collegiaal en je gaat niet voor je eigen ego, maar voor de hoogste teamprestatie. Je maakt deel uit van de DAKA familie: benaderbaar, saamhorig en trots!

DAADKRACHTIG

Je bent pro-actief en neemt je verantwoordelijkheid. Je bent oplossingsgericht en schakelt snel met je collega's. Je gaat gefocust en doelgericht te werk. Alleen zo scoor je met je team, als familie: want wij zijn niet zómaar een bedrijf, maar -zeker weten- een familiebedrijf!

LEF

Wil je voor de winst gaan, dan moet je je nek uit durven steken. Bij DAKA is een open houding een pre. En durf je gerust kwetsbaar op te stellen. We zijn er voor elkaar. Wees geen volger, maar vaar je eigen koers en bepaal zo op je eigen manier deels de koers van ons DAKA merk. 

GA ERVOOR!

Meedoen, scoren, winnen! Waar ga je voor? Het is aan jou.

Bij DAKA verwelkomen we je graag als onze nieuwe collega en gaan we samen met het team voor het beste resultaat.