DAKA.nl gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze cookies pagina
Zoek naar producten...
Pagina terug
Online tennisshop DAKA

Waar ga jij voor?

Ga jij voor de stabiele backhand, of voor een onhoudbare service?
Waar je ook voor gaat, de beste tennis gear shop je bij DAKA!


TENNIS SHOP

DAKA heeft een uitgebreid tennis assortiment, zo ga jij voor de beste versie van jezelf op de baan. Naast dat jouw tennisoutfit comfortabel en functioneel moet zijn, is het natuurlijk ook leuk meegenomen als je in stijl werkt naar een overwinning. DAKA biedt een ruim assortiment aan tenniskleding, schoenen en rackets. Natuurlijk kun je ook voor tennis accessoires terecht bij DAKA. Ga voor topmerken als adidas, Dunlop, Sjeng Sport, Wilson en meer.

nieuwe racketbespanning of grip

Wist je dat je jouw grip het best om de drie maanden kunt vervangen? Dit is niet zomaar, want naast slijtage kunnen er ook bacteriën op een grip ontstaan. Je kunt er ook voor kiezen om een nieuwe basisgrip over de oude heen te wikkelen. Voordeel hiervan is dat je grip dan dikker is en schokken en klappen tijdens het spel dus beter gedempt kunnen worden. Is je grip aan vernieuwing toe? Wij vervangen deze voor jou!

Een soepele of een stugge snaar, het kan het verschil maken tussen winst of verlies. Is jouw tennis- of squashracket toe aan een nieuwe bespanning? Bij DAKA ontvang je advies op maat en wordt jouw racket aan de hand van de nieuwste apparatuur vakkundig met de juiste snaar bespannen. Of je nu gaat voor een stabiele backhand of voor de onhoudbare service, het begint allemaal bij de juiste uitrusting. 

Meer weten over een nieuwe bespanning of grip? Hier lees je meer.