Welkom op de website van Daka, jouw sportspecialist!

Daka en Wim Jaquet hebben de krachten gebundeld. Wim Jaquet Sports zal verder gaan als Daka Amersfoort. De website van Wim Jaquet is niet meer bereikbaar.
Meer informatie

Shop je hockey artikelen online bij DAKA

DÉ HOCKEYSHOP VAN NEDERLAND

Bij Daka vindt je wat je nodig hebt! Alles op het gebied van hockey shop je online op Daka.nl of in één van onze 13 vestigingen in Nederland. In onze hockeyshop stel je je complete hockeyoutfit samen, van broekje tot hockeyshirt en van hockeystick tot scheenbeschermers. Een groot assortiment van alle top hockeymerken zoals adidas, Brabo, The Indian Maharadja, Osaka en Grays. Shop ook je hockeyschoenen online op Daka.nl of in onze winkels, met een uitgebreide collectie van onder andere adidas, Dita en Asics.

Uiteraard vergeten we ook de accessoires niet, zoals bijvoorbeeld hockeytassen, grips, hockey handschoenen en hockeyballen. Voor elke leeftijd en elk niveau hebben wij de juiste spullen direct op voorraad. Kom langs in één van onze winkels in onder andere Rotterdam, Alkmaar, Zwolle en Groningen voor een uitgebreid en deskundig advies door een van onze medewerkers!

DAKA is official supplier van de hockeyclubs HC Rotterdam, HV Victoria en OMHC! Shop de clubkleding van deze teams op daka.nl of kom langs in onze winkel in Rotterdam Noord!

DAKA.nl gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze cookies pagina