Welkom op de website van Daka, jouw sportspecialist!

Daka en Wim Jaquet hebben de krachten gebundeld. Wim Jaquet Sports zal verder gaan als Daka Amersfoort. De website van Wim Jaquet is niet meer bereikbaar.
Meer informatie

Shop je hockey artikelen online bij DAKA
Hockey Event DAKA
HOCKEY EVENT 2018
Zaterdag 1 en zondag 2 september is het Hockey Event bij DAKA Zwolle en DAKA Groningen! Ontvang unieke kortingen en maak je kans op leuke prijzen!

Wat dacht je bijvoorbeeld van minimaal 15% korting op alle hockeysticks?
    Komend weekend bij de filialen in Zwolle en Groningen tijdens het Hockey Event:
  • Unieke aanbiedingen zoals een Brabo Traditional Carbon 80 voor slechts 84,99 en Asics hockeyschoenen voor 49,99!
  • Minimaal 15% korting op alle hockeysticks
  • Test je hockeyskills in de hockey try&buy area!
  • Bitjes happen! Laat gemakkelijk en snel een bitje op maat maken
  • Ontvang een gratis paar adidas hockeysokken bij aanschaf van een paar adidas hockeyschoenen

DÉ HOCKEYSHOP VAN NEDERLAND

Bij Daka vindt je wat je nodig hebt! Alles op het gebied van hockey shop je online op Daka.nl of in één van onze 13 vestigingen in Nederland. In onze hockeyshop stel je je complete hockeyoutfit samen, van broekje tot hockeyshirt en van hockeystick tot scheenbeschermers. Een groot assortiment van alle top hockeymerken zoals adidas, Brabo, The Indian Maharadja, Osaka en Grays. Shop ook je hockeyschoenen online op Daka.nl of in onze winkels, met een uitgebreide collectie van onder andere adidas, Dita en Asics.

Uiteraard vergeten we ook de accessoires niet, zoals bijvoorbeeld hockeytassen, grips, hockey handschoenen en hockeyballen. Voor elke leeftijd en elk niveau hebben wij de juiste spullen direct op voorraad. Kom langs in één van onze winkels in onder andere Rotterdam, Alkmaar, Zwolle en Groningen voor een uitgebreid en deskundig advies door een van onze medewerkers!

DAKA is official supplier van de hockeyclubs HC Rotterdam, HV Victoria en OMHC! Shop de clubkleding van deze teams op daka.nl of kom langs in onze winkel in Rotterdam Noord!