Bescherm je schoenen met Crep Protect | Hoe werkt het?

Ben jij een schoenenliefhebber en wil jij jouw stappers het liefst voor altijd in topconditie houden? Dan investeer jij vast wat kostbare tijd (en geld!) in het onderhouden van jouw collectie. Het assortiment van Crep Protect maakt het leven van elke schoenenfanaat een stuk gemakkelijker: het internationale merk biedt effectieve én voordelige producten aan die jouw schoenen mooi en fris houden. Benieuwd naar de producten? Hier lees je meer.

CREP PROTECT: HOE WERKT HET?

Tegenwoordig zijn er veel middeltjes te verkrijgen die beloven jouw schoenen er weer als nieuw uit te laten zien. Schoenenfanaten over de hele wereld zijn het erover eens: Crep Protect is de beste. En dit is waarom.

De producten van Crep zorgen er kort gezegd voor dat jouw schoenen een opfrisbeurt krijgen. De producten verwijderen niet alleen (hardnekkige) vlekken, ook absorberen ze vocht, gaan ze bacteriën tegen én geven ze jouw schoenen een frisse geur.

Crep zorgt voor een beschermlaag op jouw schoenen die tot wel 4 weken houdt. De beschermlaag stoot bijna alle soorten gevaren af en zorgt ervoor dat jouw schoenen schoon en fris blijven. Geen zorgen: de producten beschikken over de speciaal ontwikkelde Nano-technologie, wat ervoor zorgt dat de beschermlaag veilig en altijd onzichtbaar is. Je schoenen zullen tot 4 weken beschermd zijn tegen vuil. Voor een ultieme bescherming kun je de stappen na 4 weken opnieuw uitvoeren.

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Bekijk de filmpjes van Crep Protect dan eens met de testresultaten. Zo zijn je schoenen bijna altijd te redden, zelfs na chocoladesaus, ketchup, modder en wijn.

WELKE PRODUCTEN ZIJN ER?

Crep heeft een uitgebreid assortiment, daarom is er altijd wel een product dat geschikt is voor jouw wensen.

PROTECT 200 ML

De Crep Protect Spray biedt schoenen de ultieme bescherming tegen water en vuil. De spray laat een onzichtbare laag achter, wat (tot wel 4 weken!) zorgt voor een afstotende werking van vloeistoffen en vuil. De spray kan gebruikt worden op leer, suède, nubuck en canvas materialen. Met de Crep Protect 200 ml Spray kun je tot wel 12 paar schoenen beschermen.

PROTECT CURE TRAVEL CLEANING KIT

Met de Crep Protect Cure Travel Cleaning Kit houd je jouw schoenen altijd en overal fris. De reinigingsset is verpakt in een compact koffertje, ideaal voor onderweg dus. Bestaande uit de Cure Cleaning Solution, een Premium schoonmaakborstel en een Microvezeldoekje.

PROTECT CURE REFILL 200 ML

De Crep Protect Cure Travel Cleaning Kit al eerder aangeschaft, maar is de Cure Cleaning Solution op? Geen zorgen! Vul deze eenvoudig met de refill. De refill komt in een grotere fles, waardoor je nóg langer kunt profiteren van frisse schoenen.

PROTECT PILLS

De Crep Protect Pills absorberen vocht, gaan bacteriën tegen én geven jouw schoenen een frisse geur. Bovendien zijn ze makkelijk in gebruik, zo hoef je de capsules enkel open te draaien en in de schoenen te plaatsen.

PROTECT WIPES

De Protect wipes zijn dubbelzijdige doekjes in reisverpakking die onmisbaar zijn voor elke schoenenfan! De ruwe kant van het doekje zorgt voor het verwijderen van (hardnekkige) vlekken. De gladde kant is speciaal gemaakt voor vuil, strepen en een frisse uitstraling.

WAAR GA JIJ VOOR?

TIPS VOOR HET GEBRUIK VAN CREP PROTECT

De producten van Crep zijn eenvoudig te gebruiken. Met deze tips werken de producten op hun best.

  • Verwijder voor het gebruik van Crep eerst al het losse vuil op je schoenen. Zijn de schoenen nat of vochtig? Laat ze dan eerst drogen.
  • Houd de spuitbus op ongeveer 20 cm afstand voor het beste resultaat. Tip: gebruik de spray in een schuur, garage of binnenshuis. Zo voorkom je dat het fijne middeltje weer wegvliegt met de wind :-)
  • Spray niet overdadig op je schoenen en breng ten minste 2 à 3 lagen aan. Laat de schoenen na de eerste laag eerst 10 minuten drogen, alvorens je aan de volgende laag begint.
  • Gebruik je de Protect Cure Travel Cleaning Kit? Dompel de schoonmaakborstel dan eerst onder in een kom met lauw tot warm water. Voeg de Cure Cleaning Solution toe op de borstel en dip de borstel terug in de kom. Schud het overtollige water af en borstel de schoenen vervolgens in een roterende beweging. Gebruik het microvezeldoekje voor het schoonvegen van het schuim.