SUMMER VIBES

Zon, zee en strand! Kijk jij ook zo uit naar de zomer? De tempraturen stijgen en dat betekent dat het tijd is voor een switch in je garderobe. Onze summer vibes folder staat vol met mooie items die perfect zijn voor aankomende zomer! Ga jij voor een mooie bikini die je kunt mixen & matchen of voor een felle zwemshort waar je heerlijk in kunt relaxen aan het strand? Een leuke activiteit die je kunt doen tijdens de warme dagen is suppen! SUP (Stand Up Paddling) is helemaal in en erg laagdrempelig om te doen. 

Bekijk de folder en shop de mooiste, zomerse badmode nu online of in onze winkels!

SUMMER VIBES FOLDER

Bekijk de summer vibes folder hier! Wij hebben de leukste items speciaal voor jou uitgelicht. Laat je verrassen door mooie designs, mix & match en waterfun. Ga voor topmerken als Brunotti, Protest, O'Neill, Calvin Klein, Shiwi, Jobe Sports en meer. 

SHOP PER CATEGORIE

GA VOOR BEACH VIBES

TIP VAN DE SPECIALIST

SUP (Stand Up Paddling) is een laagdrempelige sport om te beoefenen. Je kunt dit het beste op vlak water doen. Ga je voor het eerst suppen? Begin dan op je knieën. Als je je evenwicht goed kunt bewaren, kun je gaan staan. Benieuwd naar onze supboards en mijn tips? Lees onze blog!

 

GA VOOR TRENDY ITEMS