SUMMER VIBES

Zon, zee en strand! Kijk jij ook uit naar de zomer? De temperaturen stijgen en dat betekent dat het tijd is voor een switch in je garderobe. Onze summer vibes collectie staat vol met mooie items die perfect zijn voor aankomende zomer! Ga jij voor een mooie bikini die je kunt mixen & matchen of voor een felle zwemshort waar je heerlijk in kunt relaxen aan het strand? Een leuke activiteit die je kunt doen tijdens de warme dagen is suppen! SUP (Stand Up Paddling) is helemaal in en erg laagdrempelig om te doen. 

Bekijk de collectie en shop de mooiste, zomerse badmode nu online of in onze winkels!

SHOP PER CATEGORIE

BEKIJK DE SUMMER VIBES FOLDER

Kijk jij ook uit naar de zomer? Het wordt steeds warmer en dat betekent dat het tijd is voor een switch in je garderobe. Onze nieuwe collectie staat vol met mooie items die perfect zijn voor aankomende zomer! Wij hebben speciaal voor jou de leukste zomer items geselecteerd in onze Summer Vibes folder! 

Bekijk de summer musthaves van o.a. Barts, Brunotti, Protest, Shiwi en Beachlife!

DAKA ZOMERFAVORIETEN

Ga voor een onvergetelijke zomer met onze nieuwste collectie bad- en beachmode. Ga mee met de trends en geniet van een heerlijke dag op het strand of aan het zwembad. In deze blog vertellen wij jou wat de badmode trends zijn van 2024 voor zowel dames, heren als kids.

Lees onze blog!