SHOP EXCLUSIEVE WINTERSPORT MERKEN BIJ DAKA

We mogen weer! Een vers pak sneeuw, een zonnig terras en besneeuwde bergtoppen: het is tijd voor de mooiste vakantie van het jaar! Ga jij voor een nieuwe stijlvolle outfit? Bij DAKA vind je exclusieve merken zoals Goldbergh, 8848, J.Lindeberg, Bogner, Toni Sailer, Kelly, High Society, Colmar, Rossignol, Peak Performance, Fire & Ice en Spyder. Deze merken bieden een ruime keuze aan luxe en stijlvolle items, voor de actieve en modieuze wintersporter. Luxe materialen, rijk detailgebruik en optimaal draagcomfort.


Waar je ook voor gaat, wij staan voor je klaar! Shop onze ruime collectie online óf kom langs in één van onze winkels. Onze ervaren wintersport specialisten voorzien jou graag van een passend advies.

BEKIJK ONZE LUXE MERKEN FOLDER

VOOR WELK LUXE MERK GA JIJ?

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!

Kom langs in één van onze winkels en laat je adviseren! Wij helpen je graag met passend advies en zorgen ervoor dat jij comfortabel en stijlvol op wintersport gaat. 

Waar ga jij voor?

GA JIJ VOOR CLICK & COLLECT?

Het is mogelijk om een bestelling te plaatsen, online af te rekenen en jouw producten op te halen bij één van onze winkels.

ZO WERKT CLICK & COLLECT:

  • Bestel je producten online op DAKA.nl
  • Betaal vooraf; veilig én snel. Kies tijdens het afrekenproces bij welke DAKA-locatie je de bestelling wilt ophalen. 
  • Je ontvangt een bevestiging van jouw order. Let op! Je ontvangt een tweede mail als jouw bestelling klaarligt op locatie. Jouw order ligt binnen 0-3 werkdagen voor je klaar, afhankelijk van de beschikbaarheid van de voorraad van jouw gekozen winkel. Het kan voorkomen dat je artikelen (of een deel daarvan) uit een andere winkel moeten komen. Wacht dus altijd tot je de ophaalbevestiging per mail ontvangt. 
  • Haal je bestelling op bij de gekozen locatie binnen de openingstijden.

Let op! Retourneren kan zowel via UPS als in de winkel. De terugbetaling vindt altijd plaats via dezelfde betaalwijze als waarmee de bestelling is voldaan.