ALLES VOOR WINTERSPORT

Het is weer zover! Een vers pak sneeuw, een zonnig terras en besneeuwde bergtoppen: het is tijd voor de mooiste vakantie van het jaar! Ben jij nog op zoek naar een nieuwe wintersportoutfit of gear? Bekijk onze folder en ga voor verschillende topmerken zoals ColourWear, Brunotti, Protest, Tenson, O'Neill, Burton, Luhta, Picture en CMP.

Daarnaast hebben wij ook iets nieuws bij DAKA! Free Ride ski's, dit zijn bredere ski's voor zowel op als naast de piste. Ook hebben we nieuwe snowboardbindingen in ons assortiment; de Step On bindingen van Burton en de Supermatic binding van Nidecker! Met deze bindingen ga jij voor snelheid en gemak. Bekijk de folder en de video's onderaan deze pagina!

Shop onze ruime collectie online óf kom langs in één van onze winkels. Onze ervaren wintersport specialisten voorzien je graag van een passend advies.

BEKIJK ONZE WINTERSPORT FOLDER

VOOR WELK MERK GA JIJ?

NIEUW BIJ DAKA | SNOWBOARDBINDINGEN & FREE RIDE SKI'S

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!

Kom langs in één van onze winkels en laat je adviseren! Wij helpen je graag met passend advies en zorgen ervoor dat jij comfortabel en stijlvol op wintersport gaat. 

Waar ga jij voor?

GA JIJ VOOR CLICK & COLLECT?

Het is mogelijk om een bestelling te plaatsen, online af te rekenen en jouw producten op te halen bij één van onze winkels.

ZO WERKT CLICK & COLLECT:

  • Bestel je producten online op DAKA.nl
  • Betaal vooraf; veilig én snel. Kies tijdens het afrekenproces bij welke DAKA-locatie je de bestelling wilt ophalen. 
  • Je ontvangt een bevestiging van jouw order. Let op! Je ontvangt een tweede mail als jouw bestelling klaarligt op locatie. Jouw order ligt binnen 0-3 werkdagen voor je klaar, afhankelijk van de beschikbaarheid van de voorraad van jouw gekozen winkel. Het kan voorkomen dat je artikelen (of een deel daarvan) uit een andere winkel moeten komen. Wacht dus altijd tot je de ophaalbevestiging per mail ontvangt. 
  • Haal je bestelling op bij de gekozen locatie binnen de openingstijden.

Let op! Retourneren kan zowel via UPS als in de winkel. De terugbetaling vindt altijd plaats via dezelfde betaalwijze als waarmee de bestelling is voldaan.