Welkom op de website van Daka, jouw sportspecialist!

Daka en Wim Jaquet hebben de krachten gebundeld. Wim Jaquet Sports zal verder gaan als Daka Amersfoort. De website van Wim Jaquet is niet meer bereikbaar.
Meer informatie

Wintersport Snowboots dames

Snowboots Dames

Daka speelt op de koude wintermaanden in en biedt daarom een ruime collectie dames snowboots online. Het snowboots assortiment voor dames is divers en biedt voor elke vrouw wat wils. Shop bijvoorbeeld merken als Bergstein en Sorel. De snowboots voor dames zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, zoals in het zwart.

Bereid jezelf goed voor op de komende wintermaanden en shop je nieuwe dames snowboots in de online shop van Daka. Kan je geen keuze maken uit ons assortiment? Bekijk dan ons overzicht aan moonboots voor dames. Deze schoenen zijn een alternatief voor snowboots, omdat beiden type schoenen over erg veel overeenkomsten beschikken.

Weet je al welke snowboots je wilt bestellen? Bestel veilig en eenvoudig met iDEAL, PayPal of CreditCard. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws of aanbiedingen? Meld je direct aan voor de Daka Nieuwsbrief!