ALLES VOOR JOUW WINTERSPORT

Ken je het ultieme gevoel van vrijheid wanneer je ‘s ochtends vroeg bovenaan de piste staat? Terwijl je thuis moeite hebt met opstaan, zet je tijdens de wintersportvakantie de wekker het liefst zo vroeg mogelijk. Wakker worden met een vers pak sneeuw, schilderachtige uitzichten en besneeuwde bergtoppen: niets kan jou nog tegenhouden!

DAKA SPORT & LIFESTYLE MAGAZINE #2

Heb jij het DAKA Sport & Lifestyle magazine al gezien? Een wintersportglossy waarin wij onze passie voor wintersport maar al te graag delen met jou!

Je kunt rekenen op een flinke dosis aan wintersport inspiratie. Zo komen een aantal van onze wintersportspecialisten aan het woord, worden de mooiste wintersportgebieden uitgelicht, vind je traditionele winterse recepten én worden de modetrends van dit seizoen weergegeven. Ook worden onze wintersportservices, zoals de 3D-Voetscan en bootfitting, verder toegelicht.

Je ontvangt de glossy bij jouw winterse bestelling óf bekijk 'm in één van onze winkels. Ga ervoor!

DAKA IS JOUW WINTERSPORT SPECIALIST

Wij zijn jouw wintersportspecialist. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitrusting? Onze wintersportspecialisten voorzien jou graag van een passend advies. Kom jij langs in één van onze winkels, of kunnen wij jou op weg helpen met één van onze informatieve video's?

WIJ GAAN VOOR JOUW ULTIEME WINTERSPORTBELEVING!

Ben jij een wintersportliefhebber? Onze ski- en snowboardafdeling is de grootste van Nederland. Met maar liefst tien wintersport speciaalzaken kun je bij DAKA ongetwijfeld slagen. Of je nu gaat voor nieuwe ski's, een snowboard, wintersportkleding, een goggle óf iets anders: onze wintersportspecialisten staan voor je klaar.

SLIJP- EN WAXSERVICE MET KORTING

Het is belangrijk om je ski’s of snowboard minimaal één keer per seizoen te (laten) onderhouden. Een goed onderhouden ski of snowboard glijdt en draait namelijk beter én snijdt effectiever door harde sneeuw. Bij DAKA kun je terecht voor een professionele wax- en slijpservice. Ga voor een ultieme wintersportbeleving!

GA VOOR €5 KORTING!

Als VIP-App klant krijg je €5 korting op een onderhoudsbeurt van je ski of snowboard! Claim je coupon in de app en laat deze zien bij het afrekenen aan de kassa.

TIPS & TRICS

Een fijne uitrusting draagt bij aan de ultieme wintersportbeleving. Toch kan het vinden van de juiste wintersport gear soms best een zoektocht zijn. Lees onze blogs voor het beste advies of bekijk onze video's.

Op ons YouTube-kanaal vind je diverse video's waarin onze wintersportspecialisten je graag meer vertellen over het vinden van de beste wintersport gear.

SKI & MORE OP RTL4

In het programma Ski & More verkennen wintersportfanaten Sander Janson en Annika Pietersma de mooiste skigebieden en afdalingen. Ook leren zij je alles over de perfecte voorbereiding, gear en outfits voor een heerlijke wintersportvakantie. Alle wintersport gear en outfits die je in het programma ziet voorbijkomen, vind je bij DAKA Sport & Lifestyle.

De beste hardwaren en leukste wintersportkleding die je in het programma ziet voorbijkomen, vind je natuurlijk terug bij DAKA. Ski & More is wekelijks op zaterdag te zien op RTL4 om 16.30 uur.

3D-VOETSCAN

Wij zijn de trotse eigenaar van de 3D-Voetscan. Hiermee wordt jouw voet tot in het kleinste detail gemeten. Heb je een skischoen gevonden, maar zijn er nog pijn- of knelpunten aanwezig? Dan kunnen wij dat verhelpen dankzij bootfitting. Hier lees je meer over het vinden van de perfecte ski- of snowboardschoen.

BEKIJK ONZE WINKELS

WINTERSPORTGEBIEDEN UITGELICHT

BEKIJK DE COLLECTIE

Waar ga jij voor deze winter? Waar je ook voor gaat, met de juiste uitrusting trotseer jij sneeuw en kou in stijl! Bij DAKA vind je een ruim assortiment aan wintersportartikelen, zoals wintersportkleding, ski's, snowboards, skibrillen, helmen en nog veel meer.

MIS NIETS EN VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Volg ons op Instagram en Facebook en geniet wekelijks van de beste tips & tricks op het gebied van wintersport. Tips van onze wintersportspecialisten, de beste wintersportgebieden uitgelicht óf exclusieve teasers van ons wintersportprogramma Ski & More. Ga ervoor!