DAKA.nl gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze cookies pagina
Zoek naar producten...
Pagina terug

WELKOM BIJ DAKA

Daka Amersfoort / Wim Jaquet Sports
Wim Jaquet Sports is vanaf heden Daka en blijft jouw sportspecialist in Amersfoort!

De familie Jaquet en de familie Dankaart hebben de krachten gebundeld! Wim Jaquet Sports in Amersfoort is verkocht aan DAKA SPORT en wordt hierbij de veertiende vestiging van de sportketen.

Ruim zestig jaar geleden opende Wim Jaquet zijn winkel aan de Langestraat in het centrum van Amersfoort. In de jaren ’70 kocht hij de twee naastgelegen panden en breidde de winkel fors uit. Hij had een waanzinnige passie voor wintersport en zette alles op alles om dit groots neer te zetten in Amersfoort. 

In de jaren ’80 neemt zijn zoon, Wim jr., het stokje over en treedt hij in de voetsporen van zijn vader als fanatiek wintersporter en wedstrijdskiër. Deze sportpassie heeft het familiebedrijf tot uitdrukking gebracht in de Amersfoortse sportzaak. Wim Jaquet Sports is het ‘walhalla’ voor de sporter. Afgelopen jaar draaide Wim Jaquet Sports het beste jaar ooit en behoort tot één van de mooiste sportspeciaalzaken van ons land. 

DAKA SPORT is ruim 50 jaar geleden begonnen als kleine sportwinkel in Rotterdam-Noord door de familie Dankaart. Ook dit familiebedrijf is in de afgelopen jaren gegroeid en is momenteel een landelijke sportketen met veertien vestigingen en specialisatie in wintersport, outdoor, hockey, voetbal, running, fitness en tennis. Kortom, DAKA SPORT is een ware multi-sportspecialist! 

De beide families hebben de krachten gebundeld en besloten dat Wim Jaquet Sports vanaf heden verdergaat onder de DAKA vlag. Met 3500m2 aan sportspecialisme in het hartje van Amersfoort is DAKA SPORT een icoon rijker. “Wim Jaquet Sports is dankzij de ver doorgevoerde wintersportspecialisatie, de uitgebreide sportcollecties en de deskundigheid van het team bekend van Groningen tot Maastricht”, vertelt directeur Jan-Peter Dankaart. “Wij zijn daarom blij dat we het goede werk van deze geliefde sportzaak als DAKA filiaal voort kunnen zetten. 


KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE