DAKA.nl gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze cookies pagina
Zoek naar producten...
Pagina terug

Waar ga jij voor?

De belangrijkste overwinning behaal je niet op je tegenstander, maar op jezelf. Wat is jouw doel? Hoe overwin jij jezelf? Ga je voor het aanscherpen van je techniek, of voor het versterken van je team? Voor de lol of de absolute top? Voor de hoofdprijs of de allerlaagste prijs? Ook dan zit je bij ons goed. Hoe je ook over winnen denkt of wat je nog overwinnen moet…

DAKA helpt jou op weg naar je succes.

Over winnen en overwinnen

LOKALE SPORTERS OVER WINNEN EN OVERWINNEN

WAT BEWEEGT JOU?

Iedere sporter heeft zijn eigen strijd te overwinnen. Zijn eigen grenzen te verleggen en doelen te stellen. Ga je voor keepen bij Real Madrid, net als Mert? Of ben je hockeyer en ga je voor de hoofdklasse? Misschien deel je de ambitie van tennisster Dewi om op alle vier Grand Slams te spelen. Ga je hardlopen voor de mentale overwinning op jezelf, of wil je jezelf meten met anderen en wedstrijden winnen? Laat je inspireren door lokale sporters en hun ambities!

Ik ga voor
de 42 km
in 3 uur

Running

Of je nu gaat voor 42 kilometer in 3 uur of 100 meter in 12 seconden, het begint allemaal bij de juiste uitrusting. Je vindt alles wat je voor running nodig hebt bij DAKA!

Ik ga voor
keepen bij
Real Madrid

Voetbal

Of je nu gaat voor de perfecte crosspass of voor de nul houden, het plezier in je sport valt of staat met de juiste uitrusting. Bij DAKA vind je wat je nodig hebt!

Ik ga voor
uitblinken in
de hoofdklasse

Hockey

Of je nu gaat voor de lange scoop of voor een hoge handelingssnelheid, het begint allemaal bij de juiste uitrusting. Je vindt alles wat je voor hockey nodig hebt bij DAKA!

Ik ga voor 't
spelen van alle
Grand Slams

Tennis

Of je nu gaat voor een stabiele backhand of voor de onhoudbare service, het begint allemaal bij de juiste uitrusting. Je vindt alles wat je voor tennis nodig hebt bij DAKA!

Ik ga voor
de perfecte
shape

FITNESS

Of je nu gaat voor de perfecte shape of de perfecte conditie, het begint allemaal bij de juiste uitrusting. Je vindt alles wat je voor fitness nodig hebt bij DAKA! 

Waar jij ook voor gaat, bij ons ben je aan het goede adres!

Installeer de app Krijg direct 5,- cadeau

Met de DAKA VIP-app spaar je 4% van je aankoopbedrag aan shoptegoed en besteed dit wanneer het jou uitkomt. Daarnaast ontvang je als eerste meldingen van nieuwe collecties, evenementen en kortingscoupons en krijg je handige sporttips en -tricks! Vul je profiel volledig in en ontvang eenmalig 5 euro starttegoed cadeau!

DAKA Vip App