Welkom op de website van Daka, jouw sportspecialist!

Daka en Wim Jaquet hebben de krachten gebundeld. Wim Jaquet Sports zal verder gaan als Intersport Daka Amersfoort. De website van Wim Jaquet is niet meer bereikbaar.
Meer informatie

  • Gratis verzending v.a. €59,-
  • Levering binnen 1-2 werkdagen
  • Achteraf betalen mogelijk
8,9 5678 reviews

Voetbal Voetbalschoenen

Vorige

Voetbalschoenen

Goede voetbalschoenen zijn onmisbaar in een succesvolle voetbalpartij. Het is belangrijk dat de schoenen lekker zitten en passen bij uw voet. De nieuwste modellen voetbalschoenen zijn erg trendy. Misschien heb je ze zelfs al wel gespot bij je favoriete voetballer zoals Arjen Robben of Cristiano Ronaldo? Wat is er nu beter voor je sportieve imago dan een paar hippe voetbalschoenen. Je prestaties worden met het juiste paar schoenen ook steeds beter, zodat ook jij die onvergetelijke goal kan maken.

Voetbalschoenen kopen

Voetbalschoenen online kopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Merken als Adidas, Nike en Puma heeft Daka in het uitgebreide assortiment. Zowel in de online shop als in de winkel bieden wij de nieuwste trendy modellen. Ook voor kinderen hebben wij een uitgebreid aanbod voetbalschoenen. Voetbal speelt zich tegenwoordig niet meer alleen af op gras, maar ook op kunstgras en indoor. Daarom is het belangrijk om goed te kijken naar welk soort voetbalschoenen u nodig heeft. Daarvoor bent u ook altijd welkom in één van de Daka-vestigingen. Hier staan onze deskundige verkopers voor u klaar Ook kunt u contact met ons opnemen via 010 – 437 49 13. Heeft u al wel een keuze kunnen maken? Online kopen gaat bij Daka gemakkelijk en snel met iDEAL, internetbankieren, PayPal, DirectPay of Creditcard. Voor de Belgische klanten is het mogelijk om gebruik te maken van MisterCash. Verzenden is gratis vanaf een bestelling van 95 euro.