Zoek naar producten...

Voetbal Keepershandschoenen

Voetbal keepershandschoenen

Of je op zoek bent naar keepershandschoenen voor op het veld of in de zaal, bij Daka Sport vind je alle soorten voetbalhandschoenen. De meeste voetbalhandschoenen zijn geschikt voor op veld of kunstgras. Ook zijn diverse handschoenen geschikt om te gebruiken als zaalvoetbalhandschoenen.

Voor de gangbare keepershandschoenen zijn de zogeheten 'fingersave' handschoenen extra veilig. Deze zorgen ervoor dat de vingers niet volledig achterover kunnen worden 'geklapt'. Dit is niet alleen beter voor beginners, want de handschoen is ook geliefd bij professionele voetbalkeepers.

Keepershandschoen online of in winkel bestellen

Heb je jouw favoriete keepershandschoenen kunnen vinden? Voeg deze dan eenvoudig toe aan de winkelwagen en reken veilig online af. Wil je liever langs een van onze filialen komen om de items te komen bekijken en passen? De Daka sportwinkels vind je onder andere in de volgende steden: Rotterdam, Leidschendam, Alkmaar, Apeldoorn, Deventer, Groningen, Harderwijk, Zwolle en Houten. Tevens kun je sinds kort de voorraad van de producten per winkel bekijken. Wij wensen je veel sportplezier toe!

DAKA.nl gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze cookies pagina