Welkom op de website van Daka, jouw sportspecialist!

Daka en Wim Jaquet hebben de krachten gebundeld. Wim Jaquet Sports zal verder gaan als Daka Amersfoort. De website van Wim Jaquet is niet meer bereikbaar.
Meer informatie

Voetbal

Actieve filters
Aantal
Vorige
Vorige

Voetbal

Voetbal is de populairste sport in Nederland. Jong, oud, meisjes en jongens, wie houdt er nu niet van voetbal? Zelfs wereldwijde toernooien als het EK en WK voor landen, brengen een stuk samenhorigheid met zich mee. Het 'wij' gevoel komt dan sterk naar voren. Trots op het kleine kikkerlandje aan de Noordzee. Ondanks dat Nederland zo klein is, telt Nederland zeker mee in de voetbalwereld. Wat te denken van ex-voetballers zoals Johan Cruijff en Willem van Hanegem? Of toptrainers zoals Louis van Gaal en Ronald Koeman? Allemaal visitekaartjes die Nederland op de kaart hebben gezet. Wat is jouw favoriete club op dit moment? Ajax, Feyenoord, PSV? Of houd je meer van clubs zoals Barcelona, Manchester United of Real Madrid? Bij Daka kun je terecht voor voetbalkleding, voetbalschoenen en accessoires

Voetbal shop

Het voetbal aanbod van Daka sluit aan op een ieder. Merken die je terugvindt in de collectie zijn onder meer:

Dus ben jij op zoek naar nieuwe voetbalkleding of accessoires voor jouw favoriete sport? Bekijk dan snel het gehele voetbal assortiment in de voetbal shop op Daka.nl.