Welkom op de website van Daka, jouw sportspecialist!

Daka en Wim Jaquet hebben de krachten gebundeld. Wim Jaquet Sports zal verder gaan als Daka Amersfoort. De website van Wim Jaquet is niet meer bereikbaar.
Meer informatie

Tennis Tennisrackets

Vorige

Tennisrackets Online Shop

Daka.nl is een gespecialiseerde shop in tennis en beschikt mede daardoor over een ruime collectie tennisrackets in zowel de vestigingen alsonline. Wij hebben rackets voor alle tennissers. Voor de gevorderde als beginnende speler, maar ook speciale kinder tennisrackets. Weet u niet precies welk racket u moet kiezen? Maak dan gebruik van de racketindex boven aan deze pagina. Zo vind je altijd een racket dat bij je past. Daka heeft alle topmerken in haar collectie zoals bijvoorbeeld Wilson, Babolat, Dunlop en Prince. Het online kopen van tennisrackets gaat makkelijk en snel bij Daka.nl.

Tennisracket kopen

Daka is ervaren in de tenniswereld en deelt haar kennis graag met haar klanten. Het kopen van een racket is van veel factoren afhankelijk. Zo moet er bijvoorbeeld rekening gehouden worden met welke type speler u bent: recreatief, competitie of tour? Ook het type racket is van belang om optimale prestaties te garanderen. Kiest u voor power, allround of control? Er zijn verschillende gewicht klassen, gripmaat en balanspunt. Komt u er niet helemaal uit? U bent van harte welkom in een van onze vestigingen om u te laten adviseren over welk racket het best bij u past.

Bekijk alle tennisrackets in de tennis webshop van Daka.nl en shop je nieuwe tennisracket online.

Klik hier voor de Daka Bespanservice