Welkom op de website van Daka, jouw sportspecialist!

Daka en Wim Jaquet hebben de krachten gebundeld. Wim Jaquet Sports zal verder gaan als Intersport Daka Amersfoort. De website van Wim Jaquet is niet meer bereikbaar.
Meer informatie

  • Gratis verzending v.a. €59,-
  • Levering binnen 1-2 werkdagen
  • Achteraf betalen mogelijk
8,9 5678 reviews

Tennis Dames

Vorige

Dames Tenniskleding

Tennis is een leuke en veelzijdige sport, voor zowel dames als heren. Tennis is de tweede sport van Nederland. Meer dan één miljoen mensen staan regelmatig op de tennisbaan. Iedereen kan tennissen leren. Het is een sport die flexibel in te passen is in je leven. Goed voor de gezondheid en ook geschikt voor alle leeftijden. Zelfs als je geen top talent bent kun je veel plezier beleven aan het beoefenen van de sport. Er zijn competities en toernooien voor alle niveaus. Naast goede schoenen voor op de tennisbaan is stijlvolle en functionele tenniskleding onmisbaar. Bij Daka vindt u een uitgebreide collectie tenniskleding voor dames online. Zo hebben wij onder andere kleding van merken als Bjorn Borg, Asics en Under Armour.

De tenniskleding die aangeboden wordt in de online shop van Daka is er om je tennisprestatie nog beter te laten worden. Tennis is bij uitstek de sport om helemaal los te gaan met hippe kleding. Kijk bijvoorbeeld eens naar de grote toernooien als Roland Garros en Wimbledon. De speelsters dragen allemaal de nieuwste mode op het gebied van tenniskleding. Op zoek naar die leuke outfit waar je Maria Sharapova in hebt zien spelen? Of misschien de outfit van Serena Williams? Neem een kijkje in de online shop van Daka en bestel gemakkelijk en snel online.