Welkom op de website van Daka, jouw sportspecialist!

Daka en Wim Jaquet hebben de krachten gebundeld. Wim Jaquet Sports zal verder gaan als Daka Amersfoort. De website van Wim Jaquet is niet meer bereikbaar.
Meer informatie

Tennis Tenniskleding

Vorige

Tenniskleding Online

Tennis is een aan mode onderhevige sport. Denk bijvoorbeeld aan de bekende tennis sterren Maria Sjarapova en Rafael Nadal. Zij werken zich keihard in het zweet, maar wel in coole tenniskleding. Hippe tennisrokjes, tennis shorts en polo’s zijn items die veel gedragen worden. Naast dat de kleding erg modieus is, heeft het ook een belangrijke functie. De materialen zijn rekbaar en ademend, zodat de sportprestaties van goed niveau blijven. Wat is er nu fijner dan tenniskleding die perfect past en waarin je je vrij kunt bewegen?

Hippe tennis kleding online

Grote merken als Asics, Bjorn Borg, Adidas, Nike en Sjeng Sports hebben uitgebreide collecties tennis kleding. Felle kleuren zoals neon geel en roze, maar ook grafische prints zijn helemaal in. Zo kun je er makkelijk voor zorgen dat je er altijd goed uitziet op de tennisbaan.

Tenniskleding voor alle weersomstandigheden

Tennis kan zowel binnen als buiten worden beoefend. In de lente, zomer en het najaar kun je heerlijk buiten tennissen. Wel is het belangrijk dat je dan op alle weersomstandigheden voorbereid bent. Je kunt bijvoorbeeld een tennisrokje aandoen, en tennisbroek meenemen evenals een tennisvest. Zo kun je afwisselen, mocht er een temperatuursverandering optreden. Met de modieuze tenniskleding van Daka kun je eindeloos combineren. Vind je eigen stijl als tennisspeler in de uitgebreide collectie. Om op te hoogte te blijven van alle ontwikkelingen kun je je aanmelden voor de Daka nieuwsbrief. Of neem regelmatig eens een kijkje in een van onze vestigingen!