• Gratis verzending v.a. €59,-
  • Snelle levering!
  • Achteraf betalen mogelijk
8,9 4914 reviews

Squash & badminton

Vorige

Online Badminton & Squash Shop

Squashen is ontstaan op een Britse school rond 1830. Het was een school die alleen bestemd was voor jongens. Sindsdien hebben de Britten de sport uitgerold naar andere landen. Niet geheel toevallig waren dit vaak landen die als kolonie diende van Engeland. Ondanks dat squash op een jongensschool is uitgevonden, is het een sport voor iedereen. 

Het grootste verschil met squashen is dat badminton een Olympische Sport is en squashen niet. Badminton werd voor het eerst gespeeld op Brits-Indie en de eerste sportfoto's dateren van begin 19e eeuw. Squashen is bovendien een goede sport om conditie mee op pijl te houden. Ook squashen is voor elke leeftijd en elk geslacht geschikt.

Badminton Online

Of je van squashen of van badmintonnen houdt, Daka heeft een ruim aanbod voor de squash- en badmintonliefhebbers. Squash en badminton artikelen shop je online bij Daka. De online squash store bestaat uit professionele squash en badminton producten, zoals squashrackets en badmintonrackets. De online squash- en badmintoncollectie bestaat uit merken zoals Carlton en Dunlop. Benieuwd naar het volledig assortiment? Bekijk de complete badminton en squash collectie op Daka.nl en bestel eenvoudig online. Bezoek ook een van onze filialen en bekijk daar direct ons assortiment.