DAKA.nl gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze cookies pagina
Zoek naar producten...
Ski & More tv-programma op RTL4, powered by DAKA

SKI & MORE

Het tv-programma Ski & More is vanaf zondag 29 september 2019 om 17.00 te zien op RTL4!
In dit nieuwe televisie programma Ski & More maak je kennis met de mooiste skigebieden. Jorn van Vrijaldenhoven en Annika Pietersma zijn door diverse skigebieden van Europa gegaan en ontdekken bijzondere plaatsen en de leukste activiteiten! Wat mag je echt niet missen, en moet je absoluut gedaan hebben?

Verder zie je in dit programma de nieuwste trends op het gebied van wintersportmode en hardwaren van onder andere Superdry, Napapijri, Tenson, Fischer en Smith.

undefined
Aflevering 3 & 4: 
Wildschonau & KüthaI

In de derde aflevering van Ski & More zijn Jorn en Annika in Wildschonau en Kühtai. Jorn gaat samen met Ruud Feltkamp rodelen. Annika gaat overnachten in een iglo. 


Lees meer

Aflevering 2: Kaprun

In de tweede aflevering van Ski & More zijn Jorn en Annika nog steeds in het prachtige skigebied Kaprun Zell-am-See.


Lees meer

undefined
Aflevering 1: Kaprun

In de eerste aflevering van Ski & More zijn Jorn en Annika in het prachtige skigebied Kaprun Zell-am-See.


Lees meer

sneak preview:

Meer informatie over dit nieuwe RTL 4 tv programma vind je op skienmore.nl