DAKA.nl gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze cookies pagina
Zoek naar producten...
Pagina terug
Shop op afspraak in de DAKA winkels
Shop op afspraak

shop op afspraak

√ Snel geholpen
√ Conform veiligheidsvoorschriften
√ Ontvang de persoonlijke service die je van ons gewend bent


Maak een afspraak

Liever telefonisch een afspraak maken? Bel het filiaal naar keuze en wij plannen graag een afspraak met je in! Klik hier voor de contactgegevens.


Hoe werkt het?

Ga jij voor een nieuw tennisracket, hardloopschoenen, een nieuwe sportoutfit óf wil jij gewoon weer even heerlijk rondneuzen in de winkel? Wij kunnen niet wachten om je weer te  ontvangen op de winkelvloer! Natuurlijk is het shoppen op afspraak gratis en geheel vrijblijvend.

Shopsessie | 15 minuten

Weet jij al precies wat je wilt hebben? Of wil jij even rondkijken en heb je aan een kwartiertje genoeg? Ga dan voor een tijdslot van 15 minuten. Natuurlijk staan wij voor jou klaar om te helpen, maar de tijd is beperkt. Wil je er zeker van zijn dat er voldoende  tijd is of wil jij graag een persoonlijk en vakkundig advies? Ga dan voor een tijdslot van ten minste 30 minuten.

SHOPSESSIE  | 30 minuten

Ga jij voor een nieuwe voetbal-, hockey- of tennisschoen? Of misschien wel voor iets anders? In een shopsessie van een halfuur heb jij alle tijd om rustig rond te kijken. Wil jij graag een persoonlijk en vakkundig advies op maat? Natuurlijk staan wij voor je klaar.

SHOPSESSIE  | 45 minuten

Voor welke sport ga jij? Ga jij voor nieuwe voetbalschoenen, of voor een nieuwe hockeystick? Misschien ben je er nog niet helemaal uit? Neem rustig de tijd en ga voor een tijdslot van 45 minuten. Wij voorzien jou graag van een persoonlijk en vakkundig advies op maat.

Onze extra services

Shop veilig op afspraak

Jouw gezondheid en die van onze medewerkers heeft onze allerhoogste prioriteit. Vanwege de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus hebben wij diverse extra maatregelen getroffen. Deze zijn gebaseerd op adviezen en maatregelen van de regering en het RIVM.

Wil jij een afspraak maken in één van onze filialen? Dat kan! Na het maken van de afspraak ontvang je een bevestiging via e-mail. Meld je op het afgesproken tijdstip bij de winkel waar je de afspraak hebt gemaakt.

Shop op afspraak

 Heb je een afspraak gemaakt, maar wil je de afspraak wijzigen of annuleren? Neem contact op met het filiaal en wij zullen kijken wat er mogelijk is. 

Het kan natuurlijk voorkomen dat jouw persoonlijke adviseur nog in gesprek is met een andere klant op het moment van jullie afspraak. Wij zorgen ervoor dat we genoeg bezetting in de winkel hebben, waardoor jij snel geholpen wordt.

Of ga jij liever voor Call & Collect?

√ Persoonlijk advies en keuze uit het lokale assortiment
√ Afhalen binnen één werkdag

Meer over Call & Collect


Shop online

Vind je het toch nog spannend om in de winkel te komen? Op DAKA.nl staan wij natuurlijk 24/7 voor je klaar. Bestel online en laat jouw pakket veilig door PostNL thuisbezorgen.