Welkom op de website van Daka, jouw sportspecialist!

Daka en Wim Jaquet hebben de krachten gebundeld. Wim Jaquet Sports zal verder gaan als Daka Amersfoort. De website van Wim Jaquet is niet meer bereikbaar.
Meer informatie

Running Hardloopschoenen heren

Heren Hardloopschoenen

Wat is een goede hardloper zonder het juiste paar schoenen? Deze kunnen namelijk je prestatie beïnvloeden. Ook is de kans op blessures is aanzienlijk kleiner met een paar goede hardloopschoenen. Het heren assortiment van Daka Sport bestaat uit kwalitatief hoogwaardige hardloopschoenen welke licht zijn om te dragen en vaak ook een flitsende kleur hebben.

Wij hebben merken als Nike, Asics en Adidas in ons assortiment. Bij het kopen van hardloopschoenen moet je jezelf een aantal vragen stellen. Ben je een onder- of overpronerende loper? Wat is je lichaamsgewicht? Allemaal factoren die belangrijk zijn bij het kiezen van de juiste schoen

Advies

Kom je er niet helemaal uit? Kom dan eens langs in één van de Daka vestigingen in Rotterdam, Harderwijk, Apeldoorn, Groningen, Zwolle, Alkmaar, Houten en Leidschendam. Onze medewerkers helpen u graag met het uitzoeken van het juiste paar hardloop schoenen. Graag tot ziens bij Daka!