DAKA.nl gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze cookies pagina
Zoek naar producten...
Pagina terug

Powerbar

Terug naar overzicht
Actieve filters
Meer merken
Filters toepassen
Actieve filters

PowerBar Online Shop

Elke sporter heeft er wel eens mee te maken. Je bent lekker aan het sporten, maar dan komt er ineens een vermoeidheid of verzuring om de hoek kijken. Wat zou het fijn zijn als je net even meer kracht in je lichaam hebt. PowerBar zorgt daar voor. PowerBar is een voedingsmerk die geschikt is om voor, tijdens of na het sporten te consumeren. Bovendien is PowerBar in elke sport te gebruiken, dus of je gaat wielrennen, voetballen of honkballen, PowerBar helpt je op weg.

Online bestellen

Als je net als vele andere sporters gebruik wilt maken van PowerBar, bestel dan de gewenste producten in de online shop van Daka.nl. Daka zorgt dan voor een snelle levering. Heeft u nog vragen of wilt u persoonlijk advies over PowerBar? Neem dan contact met ons op.