OVER DAKA

SINCE 1965

DAKA is in 1965 begonnen aan de Bergweg te Rotterdam. Inmiddels is DAKA uitgegroeid tot dé Sport- & Lifestyle-keten van het land.

Met 16 winkels verspreid over heel Nederland én een online webshop vind je bij DAKA het meest omvattende en beste aanbod aan sport- en lifestyle artikelen. Of je nu gaat voor hockey, running, voetbal, tennis of een andere sport: bij DAKA ga jij voor nóg meer plezier in je sport. Ben jij een wintersportliefhebber? Onze ski- en snowboardafdeling is de grootste van Nederland.

WINKELS

In onze ruim opgezette winkels hebben wij allerlei services om jou nog meer te plezier te laten beleven tijdens het sporten. Ga jij voor hardlopen? Vind de beste schoenfit met de DAKA Feet-ID. Ga je op wintersport en wil je veilig de piste af? Laat je dan adviseren over de ideale wintersportschoen met de 3D-Voetscan of laat jouw uitrusting onderhouden met de wax- en slijpservice. Ga je voor een onhoudbare service op de tennisbaan? Laat je racket bespannen.

Onze sportspecialisten staan voor jou klaar. Ga jij voor het verbeteren van jouw techniek of voor het versterken van je team? Voor de lol of juist voor de absolute top? Bij ons zit je altijd goed. Vind een DAKA winkel bij jou in de buurt.

DAKA.NL

Online op DAKA.nl bestel je snel en eenvoudig de leukste Sport & Lifestyle artikelen. Of je nu gaat voor een intensieve workout of ultieme ontspanning, het begint allemaal bij de juiste uitrusting. Bij DAKA vind je het grootste assortiment aan topmerken.

MISSIE

DAKA is een trots familiebedrijf. Onze missie is dat jij de beste versie van jezelf kunt zijn. Iedereen heeft zijn eigen strijd te overwinnen, grenzen te verleggen en doelen te stellen. DAKA helpt sport- en lifestyle liefhebbers op weg naar succes. Wat het doel ook is, groot of klein. Want als je er echt voor gaat, is alles mogelijk. 

VISIE

Sporters zijn doeners! Net als wij, dat zit natuurlijk in ons van origine Rotterdamse DNA. Zo dromen wij van een nabije toekomst waar alle sport- & lifestyle liefhebbers bij ons kunnen slagen. DAKA is de plek waar je niet alleen voor sportkleding naartoe gaat, maar ook voor advies, gear en het onderhoud daarvan. Jij gaat naar DAKA voor lifestyle en leisure, maar ook voor mooie verhalen en de klik die je met onze mensen hebt.

DAKA HQ

Het hoofdkantoor van DAKA is gevestigd in Rotterdam. Hier vind je de afdelingen HR, Marketing, Klantenservice en Inkoop. Ook worden online orders verwerkt in het magazijn.

Wij zijn altijd op zoek naar ambitieuze, energieke mensen die ons in de winkel of op het hoofdkantoor kunnen versterken. Hier vind je een overzicht van openstaande vacatures.

SPAAR SHOPTEGOED MET EEN DAKA ACCOUNT

Met een DAKA Account spaar je 4% van je aankoopbedrag aan shoptegoed! Je kunt dit besteden bij je volgende aankoop. Bovendien ontvangen vaste klanten regelmatig een coupon voor nog meer voordeel.

  • Spaar 4% shoptegoed voor je volgende aankoop*
  • Blijf op de hoogte van nieuwe collecties en evenementen
  • Ontvang regelmatig persoonlijke coupons voor mooie kortingen

* Je spaart over het totaal van niet afgeprijsde aritikelen. 

DOWNLOAD DE DAKA APP

Met de DAKA app kan je het hele jaar door sparen voor extra korting en ben je altijd op de hoogte van de laatste events en nieuwe producten. Een handige nieuwe en unieke functionaliteit is de artikel scanner; achterhaal eenvoudig informatie over jouw favoriete producten. Is jouw maat niet beschikbaar in de winkel? Scan het artikel en bestel ‘m alsnog eenvoudig en snel online.

Download de app nu en geniet van alle nieuwe mogelijkheden die het winkelen bij DAKA nog leuker en gemakkelijker maken.


LET'S GET SOCIAL

Volg ons en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties en laatste acties. 
SHARE jouw (sport)moment met de hashtag #yesDAKA en GET FEATURED op onze socials!  
Volg ons op Instagram, Facebook, YouTube en LinkedIn.

Je wilt niks missen, toch?


TIJDLIJN

ALGEMENE GEGEVENS

Naam ondernemer
DAKA.nl B.V.

Handelend onder de naam/namen
DAKA.nl B.V.

Vestigingsadres
Abraham van Stolkweg 66 3041 JA Rotterdam

E-mailadres
klantenservice@daka.nl

Telefoonnummer
010-4374913

Bereikbaarheid
Van maandag t/m vrijdag vanaf 09.00 uur tot 17.00 uur

KvK-nummer
71963812

Btw-nummer
NL858920141B01