Zoek naar producten...

Leveringsvoorwaarden

DAKA Sport: Toon aangevend in Nederland daar waar het keuze betreft in sportartikelen als ook sport’s lifestyle gerelateerde collecties.

Internationale & nationale topmerken, de laatste trends, het nieuwste functionele aanbod als ook super interessante seizoens aanbiedingen. DAKA Sport biedt echt alles waar de consument blij van wordt. 40.000 meter verkoop vloeroppervlakte, landelijke spreiding en een webshop, klant loyalty programma’s via onze VIP-app en een zorgvuldige scholing van personeel.

Om het hoogste kwaliteitsniveau vast te kunnen houden, onderscheidend te blijven als formule als ook onze klanten een nog betere koop ervaring te kunnen bieden zullen we intern steeds weer verdere verbeteringen moeten doorvoeren. In de markt welke op alle fronten volop in beweging is hebben wij u als leverancier hier keihard voor nodig. Met een juiste planning van de leveringen, een optimale verwerking van de goederen uitwisseling van data en de juiste communicatie strategieën hopen wij aan de verwachtingen van de klant te voldoen als ook aan die van u, de leverancier.

Samen niet alleen te collectioneren maar ook optimaliseren.

Voor verdere vragen hieromtrent kunt u zich richten tot leveranciers@daka.nl of tot een van de contact adressen vermeld bij de specifieke deelgebieden.

 DAKA Sport – Als ’t om sport gaat

Lorem ipsum
DAKA.nl gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze cookies pagina