DAKA.nl gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze cookies pagina
Zoek naar producten...

VERKOPEN AAN DAKA 

DAKA Sport: Toonaangevend in Nederland daar waar het assortiment betreft in sportartikelen dan wel sport's lifestyle gerelateerde product collecties.

Internationale & nationale topmerken, de laatste trends, het nieuwste functionele aanbod als ook super interessante aanbiedingen. DAKA Sport biedt alles waar de klant blij van wordt. 40.000 meter verkoop vloeroppervlakte, filialen door het gehele land ondersteund door onze webshop en instore verkoop zuilen, klant loyalty programma’s via onze VIP-app en een zorgvuldige scholing van enthousiast personeel. Om het hoge kwaliteitsniveau vast te kunnen houden, onderscheidend te blijven als formule en ook onze klanten alsmaar een betere koop ervaring te kunnen bieden zullen we gezamenlijk met onze leveranciers steeds weer verdere verbeteringen moeten doorvoeren. De markt is op alle fronten volop in beweging en wij hebben u als leverancier hier keihard voor nodig. Met een juiste planning van de leveringen, een optimale verwerking van de goederen, uitwisseling van product informatie en verkoop data en als ook de juiste communicatie strategieën vertrouwen wij aan de verwachtingen van de klant te voldoen als ook aan die van u, de leverancier.

Samen niet alleen te collectioneren, maar ook steeds verder optimaliseren

Voor verdere vragen hieromtrent kunt u zich richten tot leveranciers@daka.nl of een van de contact adressen vermeld bij de specifieke deelgebieden.

DAKA - Als 't om sport gaat

Download hier het 'leveranciersdata' document. U wordt verzocht dit voor aanvang van uw inkoopafspraak verzonden te hebben aan uw respectievelijke inkoper dan wel aan orders@daka.nl.

Events