DAKA.nl gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze cookies pagina
Zoek naar producten...
Pagina terug

Share DAKA & Get Featured

Leuk dat je er bent! Waarschijnlijk bezoek jij deze pagina omdat je een bericht hebt ontvangen met de vraag of wij jouw foto mogen delen op onze socials. Wij vertellen je graag meer over Share DAKA & Get Featured. Zo weet jij waar je aan toe bent als je kiest voor de hashtag #yesDAKA.

Waarom je foto delen op DAKA?

Door jouw foto te delen op onze socials kun je andere Sport & Lifestyle fans inspireren met jouw look. Bovendien is het voor anderen leuk om te zien hoe de items bij jou staan en vallen.

Dit is hoe het werkt

 • Jij hebt van ons een bericht ontvangen, of je wilt ons zelf graag laten weten dat jij het leuk zou vinden om voorbij te komen op onze socials.
 • Reageer #yesDAKA in het bericht of plaats de hashtag bij jouw foto.
 • Door de hashtag te gebruiken, geef jij ons toestemming om jouw beeld te delen op onze Instagram stories of op de tijdlijn.
 • Bij het gebruik van #yesDAKA kunnen wij echter niet garanderen dat je ook daadwerlijk op onze socials voorbij zult komen. DAKA is dus niet verplicht jouw beeld in te zetten.
 • Je ontvangt geen bericht als wij jouw foto ook daadwerkelijk delen. Wel zullen wij jou taggen in het bericht.
 • Indien wij jouw beeld gebruiken voor onze Instagram-tijdlijn, houd er dan rekening mee dat de foto rechtsonder wordt voorzien van een D(aka)-logo.

Belangrijk om te weten

 • Je moet minstens 16 jaar oud zijn om ons toestemming te geven voor het delen van jouw foto. Ben je jonger dan 16 jaar? Vraag dan een ouder/verzorger om toestemming. Door de hashtag #yesDAKA te gebruiken bevestig je dat je 16 jaar bent of ouder óf dat een ouder of verzorger toestemming heeft gegeven.
 • Met de hashtag #yesDAKA bevestig jij dat de inhoud niet lasterlijk, obsceen, beledigend of onfatsoenlijk, bedreigend, intimiderend, hatelijk, beledigend of ongepast is en dat DAKA Sport geen enkele wet overtreedt bij het gebruik van jouw inhoud.
 • Je bevestigt ook dat alle personen die in de inhoud voorkomen (en hun ouders/verzorgers) toestemming geven voor het delen van dit bericht. DAKA krijgt volledige vrijwaring van aansprakelijkheid op enige wijze bij het delen van het bericht.
 • Je geeft DAKA het wereldwijde, eeuwigdurende, royaltyvrije en niet-exclusieve recht om de inhoud te delen op de eigen social media kanalen.
 • Natuurlijk kun je jouw toestemming op ieder gewenst moment intrekken. Wil je dat wij een foto verwijderen na het gebruik van #yesDAKA? Je kunt een verzoek sturen naar klantenservice@daka.nl. Houd er rekening mee dat het verzoek geen invloed heeft op de rechtmatigheid van het gebruik van de foto.
 • Houd er rekening mee dat derden de inhoud zonder ons of jouw medeweten kunnen delen of gebruiken. DAKA is niet in staat, noch verantwoordelijk, voor het verwijderen van de inhoud die is gecreëerd door dergelijke derden. Wij raden dan ook aan direct contact op te nemen met deze derde partijen.

Share DAKA & Get Featured

Get social!

Volg je ons al op Social Media? Volg @dakasport en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties en laatste acties!